Unlukacar evet canım defalarca denedim bı yerde bı sıkıntı var ama ne bilmiyorum 🙃

ezgi0901 koskoca Antalya’da ilgili bı doktor bulamadim . Bı tüp bebek doktorum var çok memnunum o da şu an gerek görmüyor. Kan pıhtılaşma var iğne kullandım ama yinede kalbi durdu

DilaraArslan07 kesinlikle . Çok şükür inancım var zaten bu şekilde toparlanıyor um veren de Allah alanda diye . Ama hani bazen zoruna gidiyor insanın neden ben diyor. Sonra benimde sınavım bu diyorum .. Allah kimseye böyle bir sınav vermesin

Aysee_35 çocuk konusunu bı kafamdan atabilsem ah bu çok zor 😌 yumurtalama gününe göre hayatım devam ediyor resmen

Bsraao canım kurtaj yapıldıgında sebebı arastırıldı mı acaba mıyomun var mı genetık test yaptırdınız mı kanında pıhtılasma hıstereskopı ıle rahımde perde polıp vb var mı benım bılgı alanım dahılınde bunların arastırılması gerekır belkı bakılması gereken daha cok sey vardır ama ben bu kadarını bılıyorum

Bsraao bu sekilde olursan hiç olmaz diyeyim. Farzet ki olmuyor dedi doktor sen o sekilde düşünüp amaaan olmuyor zaten diyip düşünme git ilişkiye takvime göre

Nil1308 Evet canım araştırıldı . Genetik testinde pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum histeroskopim temiz bulaşıcı hastalık kromozom analizi vs gibi birçok test yapıldı ve hepsi temiz .

Bsraao canım kendi haline bırak benim ilk gebeliğim de çalışmalarla olmustu 2 ay falan denedik test yapıyordum negatif gün aşırı ilişki oluyordu bizde bebek için ama baktık olmuyor ben salmıstım artık olursa kendi gelir diye oldu sonra düşük oldu 2.gebeliğim ise tamamen plansız oldu bir kaçamaklı birşeydi hamile kalmısım onda da yumurtlama günün de bile değildim şok oldum test yapınca kürtajdan sonra 1 sene düşünmüyordum 2 ay sonra hamile kaldım yine 🤗🤍içini ferah tut rabbim verince veriyor ❤️

Bsraao hayıtı macun olarak alıp kullandım canım güvendiğim bir sayfadan hormonlarımda yükselmeler adetimde düzensizlik ve kistim vardı kullandığım ay hepsine iyi geldi ve hamile kaldım Allah’ın izniyle şifa olduğunu düşünüyorum Rahmi hazırlıyor bence gebeliğe denemeni tavsiye ederim

Bsraao canım merhabaaa 🌸 öncelikle elbetteki rahat olmamız gerekiyor ama gel gör ki mümkün mü illa tamamen rahatlayamıyoruz. Keşke elimizde olsa🤷🏼‍♀️🙏 ama sana minicik bir tavsiyede bulunmak isterim. Ben ilk gebeliğimde eczaneden aldığım bele yapıştırılan yakı lardan satın almıştım 10 tl falandı tanesi. Yumurtalama günlerimde ilişkiden yarım saat 1 saat öncesi belime yapıştırmıştı eşim. İlişki sırasında ve sonrasında da 2 3 saat belimde kalmıştı. Hemen duşa girmemiştim girene kadar yani.. istersen sen de bir dene. Denemekten bişi kaybetmeyiz🤷🏼‍♀️ Bana söyleyen arkadaşımın eşi de doktordu hatta gülmüştük koca karı tavsiyesi verene bak diye😅 ama denedim ve olmuştu. İstersen kadınlar kulübünde bir çok yorum var bununla ilgili araştırabilirsin. İnşallah tez zamanda yavrularımızı alırız kucağımıza🤲🏻💕

Bsraao merhaba oncelikle sizin rahim filmi gen tarama pıhtılaşma testi
            esiniziniz afedersnz soerm testi ve gen testi yapildimi

Bsraao esınıze de dna hasar tespıtı yapıldı mı acaba canım dusuk sebeplerım en yuksek oranı erkeksel cıkıyor ınsaallahkarsınıza hayırlı dr cıksın dogru yonlendırmeler de bulunaun sız elınızden gelenı yapın gerisi takdiri ilahi Rabbım hayır gorsun hakkınızda saglıkla gecırılecek gebelıgı ve evlat nımetıne kavusmayı vakıt gelene dek gonlunuze teslımıyetle sabırla beklemek nasıp olsun ınsaalah 🤲🏼🤲🏼

Bsraao Besttem dabgamı bir araştır onunla 17 yıldır çocuğu olmayan bir abla hamile kaldı tüp bebek ihtimali bile çok çok düşüktü

Azra_Mom allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Nereden aldınız acaba nasıl kullandınız