5 yıldır evliyim 4 kaybim var geçen ay kimyasal geçirdim . Bu gün adetimin 6 günü . Kürtaj olalı tam bir yıl oldu bu ay ama bı turlu hamile kalamiyorum . Bazen çok zoruma gidiyor . Neler yapabiliriz soğan kürü hayıt tohumu kullanan varmı nasıl kullanılıyor..

Öncelikle biraz kendi haline bırak stres yaptığın içinde olmuyor olabilir. Kafan rahat olsun sürekli olmayacakmış gibi düşünme

hasan__esra Kesinlikle önce kafan bedenin rahat olmalı gerisini Allah’a bırak Rabbim isteyen herkese versin inşallah 🤲🏻🤲🏻En kısa sürede hamile olup sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️

Bsraao aşkım ben soğan suyu içiyordum düzenli bide incir yiyordum sürekli sabah aç karnına bir soğanı kaynatıp içiyordum akşamda uyurken içiyordum her seferinde taze yapyordum

Bsraao öncelikle bu durumu stres haline getirme yani çok kafana takma. Kafan rahatladığında sonuç alıyosun. Mesela asla bebek olsun diye birliktelik yaşama, sen birlikteliğini yaşa, bebek olursa olur olmazsa bidahakine kısmet de kendine. Stresten uzaklaştıktan sonra da asıl yapman gereken iyi bir doktor bulmak. Çünkü hamile kalamıyor değilsin kayıpların olmuş ama bunun sebebinin detaylıca araştırılması ve önleminin baştan alınması gerekiyor diye düşünüyorum. Tedavi gerektiren bişey olursa tedavi sonucu çözülür. Soğan suyu vs şeyler adeti getirmek için yapılan şeyler. Ama sizin belliki tıbbi bir desteğe ihtiyacınız var

Bsraao öncelikle stresi olabildiğince uzaklaştırın ve hayatı akışına bırakın size daha iyi hissettirecektir böylelikle, soğan kürü olarakta ananemden duyduğum kadarıyla kendisi ebeydi soğanın en dış kabuğunu soy at geri kalan kısmı kabuğuyla kalsın onu ikiye böl cezveye koy birde içine maydanoz koy kaynat sonra demlenmesini bekleyip hem eşin hem sen içeceksin bunu birkaç gün içiyorlar diye biliyorum ama kaç gün tam sayı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ ananem vefat etti 😢yoksa ona sorardım 😢birde ananem bahsederdi çocuğu olmayan insanlar çok gelirdi o varken kasık bölgesinde bazı insanların damarı kayarmış o da engel olurmuş gebeliğe ama nasıl düzelir o kısmı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ ananem bakıp ona göre masaj gibi bişey yapıyordu tam bilemiyorum ne yaptığını sonra hep gelirdi kadınlar hamileyim diye ben tabi hepsinde şok olurdum nasıl ya diye 😂bana göre kocakarı inanışları bilimsel değil diye ama hep dönüşler güzel oluyordu seviniyorduk☺️Kusura bakma bayağı uzun yazmışım🤦🏻‍♀️

Bsraao Merhaba🌼 Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben evlendikten üç ay sonra adet düzensizliği ve kist rahatsızlığım olduğu için doktor kontrolüne gitmiştim. Bana şu an için imkansız çok zor dedi. Yıllardır kullandığım doğum kontrol hapını 6 ay kullanmamı söyledi. Ben 3 ay kullandım. 3 ay da hayıt tentürü kullandım. Sonraki ay yine tahlil verdim. Hormonlarım değerlerim düzene girmiş. Ve o ayda beklemediğim sekilde hamile kalmışım 🌼
              Hayıt tentürünü Daglarkizi markasından görümcem benim için getirtmişti. Kesinlikle çok ilgili bir marka. Hem Instagram da hem de nette bulabilirsiniz. Almadan önce ve aldıktan sonraki iletişimleri de ayriyeten çok iyiydi. En azından bir konuşmanızı tavsiye ederim. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 💐

Bsraao valla tek çaresi diyeyim sana takma sakın kafaya. Düşünmeden ilişkiye gir. Acaba oldu mu tuttu mu diye düşünme. Tabi ilk saglık sorununuz yoksa bunları dene. Saglık sorunu varsa tabi olmaz.. Ama herşey streste bitiyor rahat olman lazım. Benşm eşimde diyordu olmadı ol adı bu ay diye. Baktım bende takar oldum. Sonra düşündüm saldım bıraktım şak öbür ay kalmışım

Aysee_35 benim tek sorunum pıhtılaşma yumurtalık rezervi nde azalma var ama doktorum bana bunun hamile kalmaya engel olmadığını söyledi

Zeytininannesi01 eskiden bana da kocakarı inanışları gibi geliyordu . Ama olmayınca insan her yolu deniyor 😌 denedim bu ay yine olmadı 👎 ama bı kaç ay sonra tekrar deneyeceğim kaybedecek birseyim yok belki olur . Çok teşekkür ederim

Bsraao o zzöan bunu düşünme çıkar kafandan ve birşey yokmuş gibi ilişkiye devam edin. Aynı sekilde eşinde düşünmesin

Unlukacar evet canım defalarca denedim bı yerde bı sıkıntı var ama ne bilmiyorum 🙃

ezgi0901 koskoca Antalya’da ilgili bı doktor bulamadim . Bı tüp bebek doktorum var çok memnunum o da şu an gerek görmüyor. Kan pıhtılaşma var iğne kullandım ama yinede kalbi durdu

DilaraArslan07 kesinlikle . Çok şükür inancım var zaten bu şekilde toparlanıyor um veren de Allah alanda diye . Ama hani bazen zoruna gidiyor insanın neden ben diyor. Sonra benimde sınavım bu diyorum .. Allah kimseye böyle bir sınav vermesin