Burc35 MelikeBulut Uygulamaya göre tam 6 hafta bugün ama.ultrasonda 5+4 olarak göründü kese canim teşekkür ederim 🥰
hayallliiim Burc35 canummm çok sevindim yaaa bugün hepimize dua ettim gerçekten yazdınmı dye girdim 👏👏💞💞💞🥰🥰
Hulyaaa1 biranneadayiyim bugün gittim kese büyümüş bebek te göründü mercimek kadar 🥰 hafiften kalp atışını duyduk ama çok derinden geliyor die haftaya tekrar gidicem daha net duyucaz o zamana ❤️
Burc35 hayallliiim Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun daha çok küçük dedi 2 haftaya beklicez bakalım bebek görünüp kalbi duycaz mi diye nasıl geçer bu 2 hafta bilmiyorum 🤭😘😘🥰
Hulyaaa1 hayallliiim inşallah canım rabbim sağlıklı bi şekilde haberlerini almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
NurGulmek Burc35 bana da kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi kaldı 8 gün. haftaya cuma gelmek bilmez şimdi. 😅
Burc35 NurGulmek Evet günler geçmiyor bekleyince bana kese daha çok küçük 2 hafta sonra gel dedi inşallah kötü bir şey yoktur
tiniminihanim_ NurGulmek Banada haftaya Cuma dedi , şükür ki günler şu gibi geçiyor 😅 Şuan itibari ile geçmiyor da 🌸🤪Bugün kese göründü 5+1
NurGulmek tiniminihanim_ inşallah ikimiz de gidince kalp atışını duyarız. 🤲 kızımda 5+4 te duymuşum. Bütün ultrason görüntülerini saklamıştım. Açtım baktım hepsine. Tuhaf oluyor insan ya. 🥲
Burc35 NurGulmek 5+4 te ne kadar erken duymussunuz maşallah kese ölçüsü vs yazıyor mu ultrason fotoğrafında 🥰