Burc35 NurGulmek Adet döngüsü ve yumurtlamaya göre de değişiyor sanırım dün 5+4 kese 0.83 cm görüldü bende bakalım 😊
Burc35 NurGulmek Kesinlikle 2 hafta var daha randevuma geçmiyor zaman amin inşallah duyarız pıt pıt seslerini😍
hayallliiim Burc35 benimde saat üçte bugün kalp atışı için gideceğim yerimde duramıyorum dua edin ne olur
hayallliiim NurGulmek yaaa. Bana dua edin bugün 3 de kalp atışı için gideceğim hemde bu mübarek günde ay inşallah duyarım
hayallliiim NurGulmek bu programa resim nasıl koyuluyor bende kese resmini atacaktım anlamadım ne kadar da🤣
hayallliiim Eceissi az kalmış senindeeee hepimizin çok güzel olacak inşallah kandilin yüzü suyu hürmetine rabbim evlatlarımıza kavuşmayı nassip etsin inş
Burc35 hayallliiim Odur büyük ihtimalle canım kiminde mm kiminde cm yazıyor galiba ondan farklıdır giitin mi doktora 🥰
hayallliiim Burc35 canmmm Rabbime şükürler olsun kalp atışını duyduk benmde uygulamada 7+2 gözüküyor ama bi 6+2 bide 6+5 gözüktü muhtemelen geç döllenme dedi 17 Şubat’ta tekrar gidip haftasını netleştireceğiz ama 7 oldugunu sanmam dedi