MelikeBulut hayallliiim ben hep ederim hep isteyene bekleyene doğurana çok hassas çok değişik bişe bu süreç 😊
MelikeBulut Burc35 benimde 20 Aralık adet tarihimdi 24 Aralık kan hcg 480 çıktı sonra 28 aralım tekrar kan verdim 3246 çıktın
Burc35 bebek_ana İnşallah hamilesinizdir beklemek bazen iyi oluyor gidince direk keseyi belki bebeği bile görmüş olursunuz 😍
MelikeBulut Burc35 yok estağrıfullah 😊 beta 480 di görmedik 2 gün sonra kan verdim 3246 olmuştu ama doktora gitmedim kendim değerlerim çıkmışmı diye bakmakmak için vermiştim
Hulyaaa1 MelikeBulut ya benimde ilk öğrendiğimde 430 du 2 gün sonraki kanda 957 çıkmıştı sizinki daha farklı benimki baya az normal değil mi ki doktor bişey söylemedi gerçi ama şimdi yorumunuzu görünce aklıma düştü
hayallliiim Hulyaaa1 yüzde 60 katlıyorsa 2 günde gayet iyi diye biliyorum ben 2 katından fazla bide sizinki gayet iyi bence bişey olsa doktor zaten derdi
MelikeBulut Hulyaaa1 Hulyaaa1 430 çıktıktan 2 gün sonra yaptıysanız o artış çok iyi merak etmeyin benim ilk beta ile ikinci beta arasında 4 gün var bende ilk korkmuştum çok yüksek diye ama her gebelik hormon farklıymış korkma canım
biranneadayiyim Hulyaaa1 canım gözün aydın daha çok yenisin 🥰 gittin mi doktor ne dedi gördün mü bebişini
Hulyaaa1 biranneadayiyim bugün gittim kese büyümüş bebek te göründü mercimek kadar 🥰 hafiften kalp atışını duyduk ama çok derinden geliyor die haftaya tekrar gidicem daha net duyucaz o zamana ❤️