Clementinee FusunF Görüştün mü doktorunla ne olcak şimdi 😕 Ah canım yaa çok şükür bari hafif geçiriyorsun demekki
FusunF Clementinee görüştüm canım sanırım almayacak acil suyun gelirse sancın gelirse alırız dedi ama sabah tekrar arıcam bakalım evet şükür hafif geçiriyorum test yaptırmasam haberim olmayacaktı
Dilekymz Benimde Karantinam bugün bitiyo pıhtı ihtimaline karşı kan alıp ilaca baslatti öksürük bel ağrısı sırt ağrısı boğazda yanma biraz ağır geçti ama geçti şükür
Annecimm22 Benim koku ve tad gitti tek düşündüğüm yavrumun kokusunu içime çekmeyecek miyim ilk covid oldugumda aylarca gelmemişti kokum 😭
Dhjdjdidi Annecimm22 kötü düşünme Rabbim biran önce şifanı versin evladının kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah canım
Tgbpoyraz Ece003 🤷🏼♀️ Hareket etmemi kısıtlayacak kadar bacak ve bel ağrım var iştahsızlık mide bulantısı tıkanıklık fln yok şimdi yazdığınızı görğnce endişelendim belirti olduğunu düşünmüyodum hiç
Tgbpoyraz Ece003 bebek hareketlerinde azalma varmı peki üç dört gündür böyle şikayetlerim var bebek de sadece arada varlığını hissediyorum okadar
Annecimm22 Dhjdjdidi amiiin amiiin inşallah hepimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım kokusunu içimize çekelim