Klcaysgl Den_ls bende şurda bekliyim benim de eşim covid oldu bende belirti yok olursam da nasil sarsar beni bilmiyorum 😩
Ece003 Den_ls 35. Haftada yakalandım 3 gündür çok kötü belim bacaklarım ağrıyor başka bir belirti yok birde iştahım yok
Annecimm22 Den_ls ben test yaptırmadım ama arkadsların yazdığı belirtiler sanırım bende covidim ve cuma kontrolüm var riskli gebeliğim var ilaç VS verdiler mi nasıl hafif atlattınız
Anneoluyorummmm @Deside Yok hiç ağrım olmadı. Boğazım kötüydü benim hafifde ates ama 1 gün sürdü atesim burun tıkanıklıgı oldu öksürük az bisey hafif geçirdim baya şükürler olsun. Sizn nasl iyimisnz
Deside Anneoluyorummmm burun tıkanıklığı yaşıyorum öksürük var nefes alırken Zorluk çekiyorum asilarim da yok tedirginim
Anneoluyorummmm @Deside nefes darlığınızı takp edin ama panik yapmayin kendinizi dinc tutun psikoloji cok onemli
Deside Anneoluyorummmm bolca sıvı tükenmeye çalışıyorum elden birşey gelmiyor Rabbim herkesin şifasını versin inşallah zor durum
FusunF Clementinee şansıma bakar mıısn ya 🥺🥺ya öksürük vardı ama ben kar oynamıştım üşüttüm falan sandım şuan iyiyim birşeyim de yok 🤷🏼♀️
Anneoluyorummmm @Sibel4248 Bilmiyorum 14 gün oldu benim olalı test yaptırmadım bir daha doktor gerek görmedi belirtim yokdu hafif atlattıgım için.
Clementinee FusunF Görüştün mü doktorunla ne olcak şimdi 😕 Ah canım yaa çok şükür bari hafif geçiriyorsun demekki
Tgbpoyraz Ece003 🤷🏼♀️ Hareket etmemi kısıtlayacak kadar bacak ve bel ağrım var iştahsızlık mide bulantısı tıkanıklık fln yok şimdi yazdığınızı görğnce endişelendim belirti olduğunu düşünmüyodum hiç
Tgbpoyraz Ece003 bebek hareketlerinde azalma varmı peki üç dört gündür böyle şikayetlerim var bebek de sadece arada varlığını hissediyorum okadar
Songliss Benim ikinci olusum 7 ay once olmuştum 12 haftalikkeb oldum simdi yarin da karantinam bitiyor öksürük ve balgam dışında bseyim yok ama seni arsrlarsa gebeyim eve gelip kan testi yapılsın istiyorum diyin pıhtı ihtimaline karşı
Anneoluyorummmm @Annecimm22 hamileyim ilaç içemedim bilmem valla Allah yardımcım oldu sanırım birazda bünye meselesi diyorlar .