Renklikisilik lllllg bende ona gitmiştim 300 tl di yılbaşından önce gerçekten bende çok memnun kaldm😇
Zynpcbi Mavi010518 hangi doktora gittiniz acaba perinatoloji doktorumuydu cevap verirseniz memnun olurum
Ayzynp Ben de Bursa Acıbadem de 1200 TL ye yaptırdım doktorum yönlendirmişti ama çok pahalı geldi bize de
Mavi010518 Zynpcbi Evet perinatoloji Emine hanım di mükemmel yani verdigim paraya degdi 1 saate yakın her yerine baktı artık ben sıkıldım öyle diyebilirim hatta bizim yaramaz kalbini önden göstermedi diye bir gün sonra tekrar gelmemi soyledi o gün bile en baştan yine 1 saate yakın bakıldı pozitif enerjik bilgili ve her baktığı bölgeyi detaylıca sana anlatiyo iyiki gitmiştim
Mavi010518 Zynpcbi Ayrıca devamlı ben o hastaneye gidiyorum cihazları da gayet yeni renkli 4 boyut vs de bakıyor ve detayli olarak raporunu CD vs herşeyi de çıkışta veriyor zaten
Zynpcbi Mavi010518 bende ona girmeyi düşündüm teşekkürler bilginiz için dokroum da çamlıca medipol de 🙏
Ilknur-95 DuruCan09 edirnede profesör dr cenk beye gittim ikiz olduğu için fiyat farklıydı 1000 tl ödedik. Ama şuan yine zamlanmış güncel fiyatı bilmiyorum
burcuruli Mrvdfn ayy yorumunuzu görünce yazmak istedim çok iyi bir doktora emanetsiniz teyzem yıllarca tedavi gördü bebek için gitmediği şehir gitmediği doktor kalmamıştı en sonunda Eray Hoca umuttepe de çalışırken onunla yolları kesişti ve sonunda onun sayesinde bebeği oldu 🥰
Ozlemyvz Bebegininannesii bu arada 1 saat bakıyor bebeğe. Benim önceki gebeliğimde sıkıntı olduğu için daha da uzun baktı. Ben çok memnunum Ece hocadan önceki gebeliğimde tanıştım onunla. Diyarbakırdaysanız kesinlikle tavsiye ederim
bebegimibeklerkeeeen mercimekspor Mustafa Başbuğ’a gittim. Çokta memnun kaldığımı söyleyemem.. Eşinizi içeri almıyorlar, tek oluyorsunuz ve bu durum benim hoşuma gitmemişti.. Ama kayseri’de bu işi iyi yapan 2 kişi var dediler, birisi Mustafa Başbuğ diğeri Tuncay Özgün.
mercimekspor bebegimibeklerkeeeen bir de mehmet tayyarı duydum ama nasıldır bilmiyorum. başbuğu eledim o halde zaten kimse memnun kalmamış kendisinden
suleesrky [silindi] Aytül Corbaciogluna sinir oldum ya bu nasıl bir fırsatçılıktır 450 tlydi ocak ayindan sonra 900 tl olmuş cok komik gercekten bu nasıl zam
lllllg Msl22 radyalog baktı kadın dogumcum radyologa yonlendirdi..sanırım gebelikte problem olanalri diğer perinotolafa gönderiyorlar…
DuruCan09 Saki07 şey bende yeni öğrendim devlet hastanesi olduğunu biliyormusun:( o kadar çok zenginimki burada fiyat soruyorum gidip en pahalısını yaptırmak için. Şakamısın sen ya heralde biliyoruz nebileyim ben yönlendiren olmadı 10 tane bebe çıkarmadım bugüne kadar ilk gebelik ve tecrübesizlik.