Oznurkk DuruCan09 21 haftaya gelene kadar doktor niye yönlendirmedi acaba tabi bu zamanda zor bulursunuz. Ben 11+6 da randevumu almıştım
DuruCan09 Oznurkk hiç yönlendiren olmadı kaç doktora gittim birinden biri demezmi hani ultrason olacak filan diye ücretli olduğunu bile hastaneyi aradığımda öğrendim hiç dikkatimi çekmemişti şu haftaya kadar nebileyim ilk gebeliğim ilk tecrübem etrafımdanda uyaran olmadı
Deletedmom455465 Oznurkk merhaba ben de 7 haftalığım bu randevu işini nasıl yapıyoruz. Devlet hastanesine gidip direkt mi alıyoruz ben de geç kalmak istemiyorum da
Oznurkk DuruCan09 haklısın doktorun suçu. Benim doktorum 11+6 da gitmiştim hemen detaylıya yönlendirdi bir kağıt vererek ve neredeyse 8 hafta sonra girdim
Jan91 DuruCan09 1200 tl özel hastanede, cok abartiliyor detayli ultrason, en son CD falan verdilər bebeğin fotograf videosuyla zaten bebek kendini pek gostermiyordu, cok abartili ucret
DuruCan09 Saki07 şey bende yeni öğrendim devlet hastanesi olduğunu biliyormusun:( o kadar çok zenginimki burada fiyat soruyorum gidip en pahalısını yaptırmak için. Şakamısın sen ya heralde biliyoruz nebileyim ben yönlendiren olmadı 10 tane bebe çıkarmadım bugüne kadar ilk gebelik ve tecrübesizlik.