sedefkaya1 Elaaa78 memnun kaldınız mı bende bartında yada ankarada yaptırmayı düşünüyorum karabükten gidicem
Cgdm-altnkr Melis2015 ne zaman yaptırdınız ve ne kadar sürdü. Bende oraya gidiyorum da pahalı Bi hastane ya 😬
Melis2015 Btlsa radyolog normal radyoloji tarafından almadılar gebelerin girebilcegi alandan almislardi beni
Cigdemmylmzz Btlsa esentepe hastanesi dr. Engin korkmazer benim doktorum da esentepe de onun tercihini kabul ettim bende
busraaras00 DuruCan09 Kocaeli medikal parkta 550 TL verdim yalnızca ultrason için muayene de istersen ayrıdan 200tl ben istememiştim, gerekte olmuyor ultrason yeterli zaten..
Suskunfstk51 Hzlkaya şuan 1000 tl mehmet hoca nin ki cuma günü benimki 🤲 memnun kaldinizmi.nasıl geçti
suleesrky [silindi] Aytül Corbaciogluna sinir oldum ya bu nasıl bir fırsatçılıktır 450 tlydi ocak ayindan sonra 900 tl olmuş cok komik gercekten bu nasıl zam
[silindi] suleesrky yaa gerçekten mii 800 dediler nakit 900 kart dediler. Şu an başka seçeneğim yok maalesef gidicem artık…
Lizbon DuruCan09 istanbul koç hastanesi 700 dediler 12. Haftada ense kalınlığına bakacaklar. Evet çok fazla. Henüz gitmedim.
Gizemmm_34 İstanbul zeynep kamilde ikiliyi yaptirdim dortluyude nasip olursa orda yaptircam devlet olmasina ragmen cok ilgili ve tertemiz bi hastane randevu alirken ikili yada dortlu olarak mhrs den alabiliyorsunuz
Mavi010518 Zynpcbi Gayet güzel her gittiğimde mutlaka sorar ilacın bittimi zorlandığın bir durum varmı nasıl hissediyorsun ultrasonda çok detaylı inceler gerekli tahlil vs varsa söyler gereksiz olan durumlarda yaptırabilirsin istersen ama gereksiz diye de anlatır para göz değil yani