Aselinkooo Mcanisi ağır olduğu için taşıyabilir mi kaygısı var Bende çok seviyorum yoksa bu ismi Sağlıkla hayırla gelsin, inşallah yavrunuz. 😍
BerayAzra Simal61 Yaaa ne güzel tesadüf Allah kavuştursun sizide yavrunuza🥰 Bizde Miran, Ayaz, Aras bunlar arasında kalmıştık😌
[silindi] prensannesi1649 ahmet egemen oglumun ismi😍 rabbim kucagima almayi nasip etsin. Kurandan gecen bi isim olsun iki isimli olabilir mesela benim fikrimce. Karan doruk ayaz aras arden 😍fikir olsun canm
Mef27 İki oğlum var büyük Furkan, küçük Eymen, şu an yine oğluma hamileyim ama isim bulamadım hala… Furkan ve Eymen çok yaramaz derler ama benim oğullarım çok akıllı uslular…
Papatyakalplikadin Mef27 ufakken uslu olan büyüyünce yaramaz olurmuş. Furkanların büyüğü daha yaramaz oluyor bizde de var 🤪
Elifkaan18 Merhabalar Çift isim düşünüyoruz oğlumuza .. Kesin olan YUSUF Yanına Asil Ege Ener Göktuğ Alp Alptuğ Kararsızız 🥰
Cansuu01 prensannesi1649 AREN olabilir mesela. Anlamı çok ilgimi çekmişti. Çölde parıldayan kum tanesi demekmiş
Meltemkrkmz 1gh oyy yerim bennn onuuu cok guzel bir isim gercekten 🥰❤️ Büyük oğlumun adı Muhammed Ali 🌼 Küçük oğlumun adı Ömer Faruk 🌼 Cü oğlana hamıleyım onuda Ebubekir mi koysam diyorum yada Osman 😄 herkes benle halifeleri tamamlıyorum deyıp dalga gecıyor da 😄
Asil28 prensannesi1649 ben bi erkek bi kız bi erkek derken cinsiyetimiz son olarak erkek oldu 😂😂 Hasan Eralp ya da Hasan Asaf koymayı düşünüyoruz ikisinin arasında kaldık. Hasan eşimin ismi.
umus27 Nazli1652 Buğra ismini bende çok beğenmiştim ama anlamı Erkek deve demek bi kez daha düşünün söylenmesi hoş geliyor ama isimde anlam daha önemli bence