Aselinkooo Emossk benimde 2 tane var tanıdığım onlarda çok aktif hareketli kuduruk🤣 oyüzden merak ettim. İsmin ağır olmasıyla mı alaka lı acaba
busee94 prensannesi1649 bizde farklı aradık malesef bulamadık UTKU isminde karar kıldık tam hastane çıkışı siparişi veriyodum biraz daha düşüncem diyim bekletiyorum 😔
Fatmacan EdaEge gökay cok güzelmiş.bende heran doğurcam hala isim bulamadık.kağan ile mete arasındayız
Aylin_16 Ayseee60 kayra isminden bahsediyoruz ama tek kayra değil başka isimler de var böyle araştırmadan koymamak lazım çok tehlikeli mitolojik tanrı isimleri şirke gider yani
Budiss_Moms Zamane modern isimlerini çok sevmiyoruz eşim de bende hele ki anlamsız popüler olanları. Alparslan ve Siraç arasında kaldık. Bakalım karar vercez ikisinden birine inşaAllah ☺️
umus27 Nazli1652 Buğra ismini bende çok beğenmiştim ama anlamı Erkek deve demek bi kez daha düşünün söylenmesi hoş geliyor ama isimde anlam daha önemli bence
Haticecebrail Halit Muhammed Sefa Taha Muhammed Yusuf Ömer Asaf Muhammed Emir Veysel Mirza Mehmet Akif İsmail Eymen Mirza Elyesa Hangisini Begenirseniz artık🙂