[silindi] Burcu0707 eymen isimli cocuklar asiri yaramaz oluyor iki kez dusunun koymayi dusununce, kardesm sinir hastasi oldu yegenim daha 3 yasinda
pennylane [silindi] of evet öğretmenim ve her sınıfta en az 3 Eymen var hepsi birbirinden yaramaz. üstüne para verseler koymayacağım bir isim.
Burcu0707 [silindi] 7 yasinda oglum eymen guney suan 😃ve bilinki dunyadaki en uslu cocuklar arasinda siralamaya girer benim oglum.yetistirme tarzindan kaynaklidir isimle asla alakasi yok
Aylinulu prensannesi1649 Mete Aras bizim bebiş ama Poyraz,Ayaz,Atlas,Ege isimleri de hosuma gidiyordu
EdaEge Benim ilk oğlumun adı Mert Ege. 33. Haftada hala isim kararsızlığı yaşıyoruz. Düşündüğümz isimler Görkem Çağan Gökay Deniz
Fatmacan EdaEge gökay cok güzelmiş.bende heran doğurcam hala isim bulamadık.kağan ile mete arasındayız
Kkkrks prensannesi1649 Biz şuan 10+2 deyiz henüz cinsiyetimiz belki değil ama erkek olursa ÖmerAlp🤎 Düşünüyoruz 🌸
Bsraoztop EsraHuzeyfeFurkan Furkan ismini bende çok beğeniyorum ama kuranı kerim anlamını taşıdığı için çocuklara çok ağır geliyormuş Furkan isimli çocuklar çok hareketli olurmuş Furkan koyarsanız ikinci bir isim daha koymanızı öneririm 😇 sağlıklı Bi şekilde kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
bahar-ebru İlk oğlumun adı TALHA. şimdi ise 2.oğlumu bekliyorum 15 haftalık. Nasip olursa inşallah EGE koyacağız. 🙏😚