Bebegim0101 Fidan97 ama çıkmamış olması imkansız.saglik ocagina direk gittinizmi ordam sorun e nabiza hemen dusmuyor
Fidan97 Bebegim0101 yok kuzum doktor yokmuş ama test negatif çıktı zaten başka yerde yaptırdım üzüldüm açıkçası sanırım test bozuktu 😢
boymomyz Fidan97 inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur kuzum 🤲🏻❤️ insan etkisinden çıkamıyor ömür boyu bu acı içimizde kalacak
boymomyz Fidan97 inşallah diğer ay güzel haberlerle gelirsin canım benim ❤️ Folik asit kullanmayı bırakma 🥰 Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olur . Yeterki sağlıklı olsun 😢
Kbrmoms_ Fidan97 Canım seni ümitlendirmek istemem ama benim adetine 4 gün kala 2 çıkmıştı bega hcg min normal değeri 01, 001 gibi rakamlar çıkardı hep 2 çıkınca hamile değilim diye üzülmüştüm adetim 1 gün geçti değerim 257 oldu adet günün gelene kadar bekle
Fidan97 Deletedmom7373700 evet kuzum biraz geç oldu ama gebe değilmişim test bozukmuş ama adetime 1 gün var daha
boymomyz Fidan97 kuzum test mi bozuk birine yazmışsın da . Noldu . Bende sabah olmam gerek ağrım belimde saplandı çok kötüyüm bugün evi tmzledim kanepeden kalkamadım ağrıdan ama kasık ağrım 1,5 haftadır vardı 3 gündür yok delircem
Deletedmom7373700 boymomyz ah o bel ağrısı çok fena bende mahvoldum 1 haftadır bel ağrısından bi odayı süpürüyorum sanki belim kemiklerim ayrılıyor yerinden yatmazsam ağrıdan ölüyorum çok fena 😮💨
Mouradi boymomyz Bende hamileliğimi bilmeden önce her gün yaptığım temizlikti ama çok bel kasık ağrım olmuştu İnşaAllah sizde hamilesinizdir 🌸 daha sizi bebeğimi kayb ettim postlarında görmeyeyim hamilelik postlarında sadece :)
boymomyz Deletedmom7373700 bende öyleyim canım bugin günüm olmadım testtede çıkmadı kürtaj sonrası 2. Reglim olması gerek belki gecikiyor olablrm bakalım nasip kısmet ❤️
boymomyz Mouradi oyyy canım benim inşallah dediğin gibi olur 🥰 testim negatif çıktı ağrım çoktu gitti , olmadım bugün muhtemelen hamile değilim bakalım rabbim büyük kuzum 🤲🏻❤️
Mouradi boymomyz Adetlerin düzenli mi canım ? Rabbim kısa zamanda nasip etsin canım bu ay negatif olsada gelen ay hamilelik olsun İnşaAllah 🥰🌸