didnr_ hillal- Bülent elveren de eşi sanırım ikisi hiç bişeyden anlamıyo suratsız içeri aynı anda 2 3 hasta alıyo size de saçma sapan şeyler soylerse doktor degısıklıgı yapın
Ranaaaaa0 hillal- hayat şartları nasıl tekirdag da bende eşimi alıp oralara taşınmak istiyorum İstanbuldayım yaşıyoruz
hillal- Ranaaaaa0 hayat şartları güzel ama İstanbul gibi kalabalık olmadığı için ayri bir avantaj bence.
Minikuzu didnr_ gecmis olsunn biraz suratsızdır kendisi randevusuz da bakiyor sanki zorla bakiyor gibi davranıyor yoğunluğa karsi
Minikuzu didnr_ murat beye 2li tarama icin gidecektim 12. Haftada randevular dolu gunlerdir alamıyorum
Minikuzu didnr_ ne dedin ay aslında ben kotu biseyini görmedim biraz sert ve esimi iceri almiyor diye degistiriyorm murat beye 12+6 ya randevu bulabildim 2li tarama yapar mi ki geciktin dermi satima göre 12+4 aslında randevu tarihi
didnr_ Minikuzu siz bülent beyle ıkınız çok suratsızsınız nasıl doktor olmussınuz hala da devam edebılıyosunuz dedım 11 haftalık olan cocugq 10 haftalık dedı guldumm ama benım cocugum tam haftasında dedım sustu 🤣
didnr_ Minikuzu 14 haftaya kadar ıkılı tarama yapılıyp dıye biliyorum bısey demez bence anlayıslı bı doktor zaten
didnr_ Minikuzu ultrason kağıdı vermedı bende vermeyı dusunmuyosunuz hatıra olarqk saklıycaksınız sanırım dedım
hillal- didnr_ vermiyor mu ultrason kağıdını gerçekten? Bir de ekranı gösteriyor mu o an bebeğe bakarken Hatice hanım
didnr_ hillal- ilk defa dun ona gıttım kalp atısını duymak ıstedım bıde cekebılırmıyım babasına atıcam dedım yasak dedı sonradan ekranı cevırdu
didnr_ hillal- 😊 tesekkur ederım ondan sonra hakettıgımız maası alamıypruz dıyolar boylelerı yuzunden yalnıs tedavıden olan hastaya oluyo
hillal- didnr_ ya ben önceden gittiğim de öyle bir şey yoktu vala ben ne yapacağımı şaşırdım erkek doktor a da çekindiğim için gitmek istemiyorum
hillal- didnr_ iptal ede ede bı hal oldum önce simge ye almıştım ona da kötü dediler Hatice de ayniymis. İkilemde kaldım bu yeni doktor lar hep böyle demekki