Merve_balaban123 hillal- esengül çok iyi Çorlu şifa da birlikte çalışmıştık mükemmel bir doktor ama ben hastaneden dolayi ona gitmedim çalıştığı hastaneyi sevmedim yaşam hastanesinde esengül
Merve_balaban123 hillal- ben onun hakkinda hiç iyi şeyler duymadım canım çok azarlayarak konuşuyormuş hastalarını ve benim arkadaşım onun hatası yüzünden düşük yaptı kendin bilirsin istersen bir git bak belki sen beğenir sin 🤷♀️
hillal- Merve_balaban123 Ciddi misin oraya gidecektim ilk randevum o doktoraydi çünkü.. of, hatice barın elveren e gideceğim ozaman
Minikuzu hillal- Hatice hoca iceri esini almiyor bilgin olsun bende kendisine gidiyordum murat beye gitmeyi düşünüyorum onun haricinde genelde stresli bi doktor
hillal- Minikuzu Zaten devlette doktorların hepsi içeri eşi almıyor diye biliyorum😕 Ben kadın doktor olsun istiyorum biraz çekiniyorum, napalim inşallah memnun kalırım..
didnr_ Minikuzu mecburıyetten hatıce hanıma cıkmak zorunda kaldımm yanı bosu bosuna doktor olmuss benım bebegımın sıkıntısı olmadıgı halde sacma sapan ılaclar falann verdı
Merve_balaban123 hillal- yapa bilirsin canim istedigin yete gidersin ben ozele gidiliyor um devlette araştırmaya tahliller icin gidiyorum
hillal- didnr_ yani kötü olmuş sizin için bende mecbur aldım gibi oldu hayırlısı olsun inşallah memnun kalirim..🤲
Minikuzu didnr_ gecmis olsunn biraz suratsızdır kendisi randevusuz da bakiyor sanki zorla bakiyor gibi davranıyor yoğunluğa karsi
Minikuzu didnr_ murat beye 2li tarama icin gidecektim 12. Haftada randevular dolu gunlerdir alamıyorum
didnr_ hillal- Bülent elveren de eşi sanırım ikisi hiç bişeyden anlamıyo suratsız içeri aynı anda 2 3 hasta alıyo size de saçma sapan şeyler soylerse doktor degısıklıgı yapın
Ranaaaaa0 hillal- hayat şartları nasıl tekirdag da bende eşimi alıp oralara taşınmak istiyorum İstanbuldayım yaşıyoruz
hillal- Ranaaaaa0 hayat şartları güzel ama İstanbul gibi kalabalık olmadığı için ayri bir avantaj bence.
Minikuzu didnr_ ne dedin ay aslında ben kotu biseyini görmedim biraz sert ve esimi iceri almiyor diye degistiriyorm murat beye 12+6 ya randevu bulabildim 2li tarama yapar mi ki geciktin dermi satima göre 12+4 aslında randevu tarihi
didnr_ Minikuzu siz bülent beyle ıkınız çok suratsızsınız nasıl doktor olmussınuz hala da devam edebılıyosunuz dedım 11 haftalık olan cocugq 10 haftalık dedı guldumm ama benım cocugum tam haftasında dedım sustu 🤣
didnr_ Minikuzu 14 haftaya kadar ıkılı tarama yapılıyp dıye biliyorum bısey demez bence anlayıslı bı doktor zaten
didnr_ Minikuzu ultrason kağıdı vermedı bende vermeyı dusunmuyosunuz hatıra olarqk saklıycaksınız sanırım dedım