ilkm_22 Tekirdağda yaşıyorum ama devlet hastanesine hiç gitmedim genesis Volkan Akel e gidiyorum doktorumdan çok memnunum
Merve_balaban123 Bende volkan beye gidiyorum murat beyede randavubaldim şehir hastanesinde ona gidicem bakalim bi çok iyi diyorlar
Merve_balaban123 hillal- esengül çok iyi Çorlu şifa da birlikte çalışmıştık mükemmel bir doktor ama ben hastaneden dolayi ona gitmedim çalıştığı hastaneyi sevmedim yaşam hastanesinde esengül
Merve_balaban123 hillal- ben onun hakkinda hiç iyi şeyler duymadım canım çok azarlayarak konuşuyormuş hastalarını ve benim arkadaşım onun hatası yüzünden düşük yaptı kendin bilirsin istersen bir git bak belki sen beğenir sin 🤷♀️
hillal- Merve_balaban123 Ciddi misin oraya gidecektim ilk randevum o doktoraydi çünkü.. of, hatice barın elveren e gideceğim ozaman
Minikuzu hillal- Hatice hoca iceri esini almiyor bilgin olsun bende kendisine gidiyordum murat beye gitmeyi düşünüyorum onun haricinde genelde stresli bi doktor
hillal- Minikuzu Zaten devlette doktorların hepsi içeri eşi almıyor diye biliyorum😕 Ben kadın doktor olsun istiyorum biraz çekiniyorum, napalim inşallah memnun kalırım..
didnr_ Minikuzu mecburıyetten hatıce hanıma cıkmak zorunda kaldımm yanı bosu bosuna doktor olmuss benım bebegımın sıkıntısı olmadıgı halde sacma sapan ılaclar falann verdı
Merve_balaban123 hillal- yapa bilirsin canim istedigin yete gidersin ben ozele gidiliyor um devlette araştırmaya tahliller icin gidiyorum
hillal- didnr_ yani kötü olmuş sizin için bende mecbur aldım gibi oldu hayırlısı olsun inşallah memnun kalirim..🤲
Minikuzu didnr_ gecmis olsunn biraz suratsızdır kendisi randevusuz da bakiyor sanki zorla bakiyor gibi davranıyor yoğunluğa karsi
Minikuzu didnr_ murat beye 2li tarama icin gidecektim 12. Haftada randevular dolu gunlerdir alamıyorum
didnr_ hillal- Bülent elveren de eşi sanırım ikisi hiç bişeyden anlamıyo suratsız içeri aynı anda 2 3 hasta alıyo size de saçma sapan şeyler soylerse doktor degısıklıgı yapın
Ranaaaaa0 hillal- hayat şartları nasıl tekirdag da bende eşimi alıp oralara taşınmak istiyorum İstanbuldayım yaşıyoruz
hillal- Ranaaaaa0 hayat şartları güzel ama İstanbul gibi kalabalık olmadığı için ayri bir avantaj bence.
Minikuzu didnr_ ne dedin ay aslında ben kotu biseyini görmedim biraz sert ve esimi iceri almiyor diye degistiriyorm murat beye 12+6 ya randevu bulabildim 2li tarama yapar mi ki geciktin dermi satima göre 12+4 aslında randevu tarihi