20 Eylül 2020 de evlendım 4.ayımda hamıle kaldım duşuk yaptım 6.ayımda bıdaha soldu onda da duşuk yaptım şuan. 11 haftalık gebeyım
20 yaşındayım
Kaç aylik evliyken hamile kaldınız ve ya kaç yıllık ve de kaç yaşındasınız🥰
Babynative 30 yaşındayım bu arada🥰
Babynative 2 yıl 4 aylık evliyien kaldım
29 yasimda
Babynative evlendikten 9 ay sonra hamile kaldim. Su an kizim 3 yasinda. Ve ben 15. Haftaya giriyorum gece :)
Babynative çok şükür bırsey olmadı canım ısım dolayısıylada sakınmadım bıraz sakınılan göze çöp batar mısalı devam ettım
Babynative İstiyordum zaten banada ilk geceden nasip oldu 19 günlük evliyken öğrendim 🤭 O zamana kadar hep içimden geçiyordu hamileyim diye 😅
Babynative 7 Ağustos’ta evlendik asla cocuk dusunmuyorduk en az 1 yil felan bi anda fikir değiştirdik yapmaya karar verdik ekimde hamile haldim 19. haftanin icindeyiz cok sukur 32 yasindayim
Babynative 27.3.19 evlilik tarihimiz 5 Haziran 2021 de tüp bebekle hamileyim 25 yaşındayım ☺️
Babynative aynen cnm biraz öyle oldu 😇
Babynative 2buçuk yıllık evliyim yeni hamileyim daha 2buçuk yıl sonra oldu kendi isteğimizle erteledik istemedik. 25 yaşındayım 26 yaşında kucağıma alacağım nasipse
4 Haziran 2021 de evlendim. 7 ay sonra hamile kaldım şu an 6 haftalığız. 25 yaşındayım
Babynative Ay sende benim gibi erken evlenenlerdensin😂 bende 19.07.2020de evlendim biz hep çok istedik 1 buçuk sene sonra nasip oldu şuan 11+3′teyiz, 22 yaşındayım🤩
Babynative 16 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim kızım 5bucuk yasinda 25 haftalık hamileyim oglusumu bekliyorum 32 yaşındayım 7bucuk yıllık evliyim 😉
23 yaşındayım 9 aylık evliyim ilk geceden hamile kaldım 🤭😂
Babynative 2010 evlendim 4 aylık evliyken hamile kaldım 11 yaşında oğlum var şuanda 31 haftalık hamileyim 12 yıllık evliyim
Babynative 15 haziran da evlendim Eylül 16 da hamile kaldım 26 yaşındayım 🥰🥰
Babynative 26 temmuz 2021 de evlendim son adet tarihimin ilk günü 23 temmuz 2021, hamileliğimin 7. Ayına girdim galiba ilk gecede hamile kaldım ve 19 yaşındayım
Babynative 15 agustos 2020 de evlendım 9 ay sonra hamıle kaldım son adet tarıhım 1 hazıran 34+5 haftalıgız kızımla🧿🤍
bebegimveben35 bende 5 haftalık hamileyim ☺️