• Gebelik
  • Kaç aylik evliyken hamile kaldınız ve ya kaç yıllık ve de kaç yaşındasınız🥰

Babynative bende Mayıs 28 de evlendım 2 hafta ıcınde hamıle kalmısım haberımız yokken nerelerı gezmedik ne güreşler tutmadık esımle 1 buçuk ay boyunca 26 yaşındayım bu arada 😂

Babynative evlendikten 1 yıl sonra planlı şekilde hamile kaldım 26 yaşındayım ☺️

Cansuada24 ayy yok şanlı şerefli düğünüm oldu kız beyaz gelinlik giymeden çıkar miyim babamın evinden 😂😂🥰

2017 evlendim 6 ay sonra hamile kaldım hamileligin 2. ayında kürtaj oldum bir seneyi buldu ve evlilik yıldönümü 9 gün Kala hamile kaldım 20 yaşındayım

Yrnnry ay şükür bebişe birsey olmamış 😂😂 Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰

Evlendikten tam 5 yil sonra planli olarak

minik22 olsun düğünün en güzel tarafı olur oda sizin için 🥰

Babynative Kasım 2018 evlendim 3 ay sonra hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan 1 sene sonra oğluma hamile kaldım. Oğlum 11 aylık kızıma da 5 aylık hamileyim

Tree baya olmuş kız ben 2 aylik evliydim herkes ömrümü yedi bebek diye diye

Babynative Şuanda hamile değilim 27 yaşındayım.2020 yılında evlendim.

@Babynative 16 hazıran 2019 da evlendım 2 bucuk sene sonra hamıle kaldım 24 yasındayım😊

Babynative hehe en acele edeniniz benim galiba 😂 8 haziran 2011 de evlendim 2021 ağustosta hamile kaldım. 10 yıl 2 aycık sonra hamile kalmışım. 33 yaşındayım.

20 Eylül 2020 de evlendım 4.ayımda hamıle kaldım duşuk yaptım 6.ayımda bıdaha soldu onda da duşuk yaptım şuan. 11 haftalık gebeyım
            20 yaşındayım