Gamze__79 çok şükür Rabbıme Rabbım kucağınızi boş bırakmasın 🥰🙏
Kaç aylik evliyken hamile kaldınız ve ya kaç yıllık ve de kaç yaşındasınız🥰
Babynative kızz ben gec kalmışım ya 18 ne anaaa 28 yaşındayım ilk cocugum olucak 5 senelik evliyim maşallah sana bu arada canım 🙂
Smyye1B ahahah en iyisi 😂
Babynative Amin inşallah sizinde 🤲🤲❤️
Cansuada24 ailem vermek istemedi de işte sevdiğin olunca mecbur kalıyorsun 18 yaş çok erken bana göre de 🥰😂
Burcusenkoc maşallah 🥰🙏
Ağustos 2020 de evlendik . 5 6 aydır istiyorduk rabbim nasip etti 5 haftalık hamileyim 🧿👼 27 yaşındayım
- Düzenlendi
Babynative 30.06.2020 de evlendim 02.06.2021 de hamile olduğumu öğrendim 21 yaşındayım 39 haftalığım
Babynative kaçtın mı yani
10 temmuz 2021 de evlendim Eylül ayinda hamile kaldim 28 yaşindayim 😇
Babynative aralıkta nikah ağustosta bebek eylülde düğün 😂😂 haberlere çıkmama ramak kalmış 😀
bebegimveben35 maşallah çok şükür 🥰
minik22 sizin mii düğünden önce mi hamile kaldınız 🥰
Gulasel ay maşallah 🥰
Babynative bende Mayıs 28 de evlendım 2 hafta ıcınde hamıle kalmısım haberımız yokken nerelerı gezmedik ne güreşler tutmadık esımle 1 buçuk ay boyunca 26 yaşındayım bu arada 😂
Babynative evlendikten 1 yıl sonra planlı şekilde hamile kaldım 26 yaşındayım ☺️
Cansuada24 ayy yok şanlı şerefli düğünüm oldu kız beyaz gelinlik giymeden çıkar miyim babamın evinden 😂😂🥰
Babynative 5 sene sonra planlı olarak hamile kaldım 29 yaşındayım 🌸
Babynative evet pandemiden dolayı düğünü geç yaptık bebek süpriz oldu 🙈
2017 evlendim 6 ay sonra hamile kaldım hamileligin 2. ayında kürtaj oldum bir seneyi buldu ve evlilik yıldönümü 9 gün Kala hamile kaldım 20 yaşındayım