Babynative İlk ben söyleyeyim ağustos 31 2021 de evlendim 19 Aralık ta son regl tarihim sanırım 3 aylik evliyken hamile kalmışım🤗🤭 ve 18 yaşındayım
Gamze__79 Babynative 5 hazıranda evlendik ilk gebeliğim de hemen hamile kalmıstım 2 ay sonra kürtaj oldum şu an yıne hamileyim
Burcusenkoc Babynative 10 Eylül 2020 evlendim ☺️ Temmuz ayında hamile kaldım yani 10 aylık 😆 23 yaşındayım 🙈
Cansuada24 Babynative kızz ben gec kalmışım ya 18 ne anaaa 28 yaşındayım ilk cocugum olucak 5 senelik evliyim maşallah sana bu arada canım 🙂
Babynative Cansuada24 ailem vermek istemedi de işte sevdiğin olunca mecbur kalıyorsun 18 yaş çok erken bana göre de 🥰😂
Smyye1B Babynative İstiyordum zaten banada ilk geceden nasip oldu 19 günlük evliyken öğrendim 🤭 O zamana kadar hep içimden geçiyordu hamileyim diye 😅
bebegimveben35 Ağustos 2020 de evlendik . 5 6 aydır istiyorduk rabbim nasip etti 5 haftalık hamileyim 🧿👼 27 yaşındayım
Deletedmom_7156 Babynative 30.06.2020 de evlendim 02.06.2021 de hamile olduğumu öğrendim 21 yaşındayım 39 haftalığım
Babynative Cansuada24 ayy yok şanlı şerefli düğünüm oldu kız beyaz gelinlik giymeden çıkar miyim babamın evinden 😂😂🥰
Gizem260 minik22 olsun bu yıl öyle çoktu çevrem de pandemiden dolayı. Nikah yaptılar aynı evde yaşadılar düğün ertelendi bi çoğu düğünlerinde hamileydi 😄eskiden olsa hemen ahlak bekçileri çıkar meydana ama şimdi pandemi olduğu için normalleşti