Busraela Cnnckr su sızması ciddi birşey bebişin hareketlerini takip edin şüphelenirseniz gidin bence acile
Cnnckr Busraela geldim ne devlette ne özelde kadın Doğum uzmanı yok 😪 açıklığa baktılar şimdi nst deyim bakalım ne diyecek doktor.
Emy Son 18 sancım falan yok sadece biraz kasıklarım da baskıdan dolayı agrı oluo ellerim ayaklarım şiş biraz uyuşukluk var ellerimde zaman gecmıo kızımın odasında oturup onu hayal edıyorum acaba nasıl bişey nolcak nasıl gelcek heyecan dorukta allahım yardımcımız olsun
Glyldz Busraela 21 gunum var gece uykularim yok ates basmalari var halsizlik ve yrgunluk varr zaman gecmiyo
BusraMuratS Busraela Son 25 bizimde ama geceleri asla uyuyamıyorum 😔 onun dışında da heycanla bekliyoruzzz çoook yaklaştı
Amineninannesii Benim de safak 20 cumartesi komtrolüme gittim bir cm acıklık var dedi catı muayenesi oldum ama catımın dar oldugunu söyledi ebe ne olacak hic bilmiyorum agrılar özelime baskılar var dua edin kızlar rabbim yar ve yardımcımız olsun
Glmsr Busraela son 20💙 bazı geceler kendimi ve karnımı çok ağır ve kocaman hissediyorm uyuyamiyorm bazen de kelebek gibi hafifim bi günüm bi günümü tutmuyor yani😂
Asiyeomur Busraela son 32 ☺Yavasdan belden gelen agrilarim bianda giren sancılar ile ayak da durmaya çalışıyorum herşey oğluşum(mikim ) için❤
AysEsila Esma5825 aynen benimde ; karnımda sertleşmeler bazen çok iyiyim bazen hiç hakim Yok ağlayasın geliyor sende durumlar nasıl
Esma5825 AysEsila aynı aynı bazen öyle bir hâl alıyorum ki şimdi gelecek diyorum ama bizimkinin keyfi iyi gibi 🤭