Lena Busraela Son 17 💙 bazen adet sancısı gibi ağrılarım oluyor uykusuzluk zaten herkeste var galiba çantamız araba da bekliyor artık kontrole eşyalarla gidiyoruz
Gulseninannesi Hillall 34+2 de yaptım csnım bebeğimin solunum sıkıntısı var küvezde. Benimde ağrılarım var şuan. Dualarınıza ihtiyacımız var 😢
Hillall Gulseninannesi Allah yardımcınız olsun.. Bir an önce al bebeğini inşallah koynuna.. 34+4te başladı benim sancılarım şu anda 35+5teyiz.. Benim de tek korkum solunum.. Kilosu ne kadardı canım..? Benim 2500 görünüyor ama emin olamıyorum..
Ikinciyibekliyorum Busraela 36+1 27 yazıyor ama sezeryan olacagim icin 15 gun kaldi. Eylul 6 7 gibi alacak doktorum 🤗
Hillall Gulseninannesi süt vermene izin veriyorlar mı..? Hakkını helal et çok soru sordum ama benim aklımda da bir sürü soru işareti var..
Melissim12 Son 35 artık iyice yoruldum iyice salaklaştım saçma sapan hareketler yapıyorum her dk ağrım var dememek için hareketli olmaya çalışıyorum eskisi gibiyim demek için tanıdıklarıma eşime çünkü benle doğururum her an bir şey yapmak istemiyorlar onlara ayak uydurup moralim iyi olsun diye uğraşıyorum ama aşağa doğru çekiyor çatım da çok ağrıyor :(
Cnnckr Son 34. Çok şükür abartılacak derecede fiziksel şikayetim yok. Yani agrılar var ama dayanılabilir boyutta. Hafif sızıntılar hissettim dün. Sanki su gelir gibi. Emin olamadım. Doktorum izinde. Acile gitmek istemiyorum. Ama endişeleniyorum da. Ne yapacağım bilemiyorum.
Busraela Cnnckr su sızması ciddi birşey bebişin hareketlerini takip edin şüphelenirseniz gidin bence acile
Aysgvnc Son 32. Uykusuzluk tabiii herkeste olduğu gibi bir de ayak şişliği çok şükür onun dışında ağrım olmuyor henüz