Esma5825 AysEsila aynı aynı bazen öyle bir hâl alıyorum ki şimdi gelecek diyorum ama bizimkinin keyfi iyi gibi 🤭
Hillall Gulseninannesi süt vermene izin veriyorlar mı..? Hakkını helal et çok soru sordum ama benim aklımda da bir sürü soru işareti var..
Gulseninannesi Hillall ne demek canım helal olsun. Süy sağıp gönderiyorum onlar kabloyla besliyo. Ama sütüm gelmiyo iki seferdir. Dualarınıza ihtiyacım var 💕
Hillall Gulseninannesi Rabbım yardımcın olsun.. Üzüm hoşafı iç canım süt yapıyor diyorlar.. Gelmese de sağ sen vazgeçme.. Duşa girebiliyorsan eğer göğüslerine sıcak su ile masaj yap.. Rabbım verir sabrını.. Uzun sürmez süreç inşallah..
Gulseninannesi Hillall içiyorum canım herşeyi deniyoruz. Hastaneden çıkamadım daha duşa giremedim yarın çılarsam giricem allahın izniyle sağıyorum ama gittikçw azalıyo 😢
DenizUsta Son 16 günüm kaldı Allah’ın izniyle insallah bugün kontrolümüz vardı 49 cm 3000 gr olmuş kuzum bana çok az geldi doktorum doğuma kadar yarım kilo daha alır dedi elim ayağım yüzüm heryerim şişti ara ara kasık agrılarım oluyor alt tarafımda sürekli vajinal agrı olduğu için bugün krem verdi gece yatmadan vajinaya sürmem için rahim ağzı kapalı suyu iyi dedi ama benim nazlı kızım gene yüzünü göstermedi 37+5 olduk daha 1 kere yüzünü net gördüm :((( gelsede artık diyar doya baksam yüzüne