Mavimiz Bahar1508 bir hamilenin sadece psikolojisini bozacak bir tepki keşke bu şekilde yaklaşmasanız. Herkesin bünyesi farklıdır ayrıca bende ilk haftalarda çok kilo aldım sonra kilo almam durdu. Yani sonda daha çok kilo almıyor tamamen bünye meselesi. Sizde hamilesiniz muhtemelen bu yaklaşımda karşınızdaki insanı üzer haberiniz olsun.
Beybisininannesi Mavimiz aman kız o onu şakadan demiştir Herkes nasıl aynı kiloda hamile kalmıyorsa Herkes aynı şekilde de kilo almıyor Alıyorsakta alıyoruz napalım veririz ya da vermeyiz canımız nasıl buyurursa 56ydım 72 oldum napayım mesela öleyim mi şimdi 😅
Sinem_20 Beybisininannesi hamile kalmadan önce 40 kiloydum oyuzden aldığım kilo belli olmuyor henüz bisey demedi😁
Prensesannesiii03 byzknn canm sana dikkat etmeni öneririm çünkü son aylarda daha çok alınıyor doyduğunu bilmiyorsun resmen 😂
2805 28 haftalık 13 kilo aldım son aylarda daha çok alınır deniyor ama eskisi gibi yemiyorum bu ara midem çok çabuk şişiyor istesemde yiyemiyorum sanırım bebek büyüdükçe mideye baskı artıyor
byzknn Eminedmr hayır hic birşey yaşamadım 2 hafta iştahsızlık çektim 1,2 kilo vermiştim sonra Allah ne verdiyse 😂😂
Cicianne2372 19+3 = 1.5 kilo aldık bende bebeğim büyümüyor mu diye düşünüyorum ama ona kilo yapacak şeyler yiyorum hep
Selma_4701 Cicianne2372 öyle düşünmeyin ben 29. Haftadayım kusmadan dolayı bu hafta 2 kilo falan vermişim ama bebek 200 grm almış doktorum gayet iyi dedi çocuk haftada en az 200 grm almalı dedi siz içinizi ferah tutun
makbule17 byzknn 11+2 daha almaya başlamadım inşallah çok almam sizin haftanıza göre kilo fazla doktorunuz bişey dedi mi