byzknn Selammm kızlar kilolarınızı söyleyin de ya morelim bozulsun ya da morelim yerine gelsin 😂😂😂 çünkü 23+5 haftalığım 12 kilo aldım da 🙈🙈🥲🥲
Asyaaa35 byzknn hiç moralini bozma bence herkesin bunyesi farklı tabii cok fazla oluncada sıkıntı oluyor ama sen yinede dikkat et😁 bende 25haftamdayım 5kilo almısım
Bahar1508 byzknn kız biraz dikkat et cok almışsın zaten son aylarda insanın midesi sanki bi boşluk ne atsan dolmuyor kilo almak icin sabret 😂😂😂😂
Mavimiz Bahar1508 bir hamilenin sadece psikolojisini bozacak bir tepki keşke bu şekilde yaklaşmasanız. Herkesin bünyesi farklıdır ayrıca bende ilk haftalarda çok kilo aldım sonra kilo almam durdu. Yani sonda daha çok kilo almıyor tamamen bünye meselesi. Sizde hamilesiniz muhtemelen bu yaklaşımda karşınızdaki insanı üzer haberiniz olsun.
byzknn Prensesannesiii03 bunda bir şey yok ki rahatlıkla verirsin doğumdan sonra da☺️ bana baksana daha 23 haftalıgm 12 kilo diyorum 🙈🙈😂😂
Leylasiva21 byzknn sağlıklı olsa önemli değil benim safta kesemde taş hâlâ bile bazen midem çok kötü kusuyorum benimde iyi değil şimdiye 6 kilo almam gerekirdi
Prensesannesiii03 byzknn canm sana dikkat etmeni öneririm çünkü son aylarda daha çok alınıyor doyduğunu bilmiyorsun resmen 😂
Minmin byzknn kızlar 79-80 kg ile gebe kaldım 18+6 haftalık olduk 80,75 kg kalıyorum kilo mu almıyorum bebeğim beslenemiyor mu anlamadım ben ilk üç ay bulantı kusma derken zayıflamıştım 76’ya kadar sonra bu kg geldim sabit duruyorum