marsel_ve_annesi byzknn hamilelikten once uzun bir süre tartılmadığım için bilmiyorum tam olarak ama 7-8kilo aldım gibi 25haftaya gireceğiz yarın Hayırlısı canım hiiiiç moralini bozma hamileliğinin keyfini çıkar,kilo veriliir iilla ki yeter ki bebişlerimix sağlıklı gelsinler😍
Sazi9718 byzknn 21 hastalığım 79 ile hamile kaldım şekerim sınırda olduğu için dietle 70 e düştüm ama bu hafta 71 buçuk falan geliyorum ilk hamileliğinde 15 kilo almistim umarim bunda o kadar almam🙈
DuyguuTopal 31+3 en son baktığımda 11 kilo almıştım bayadır çıkmadım tartıya Kilolar Allaha emanet 😂 yapacak bişi yok istesede istemesede alıyor insan. Benim yememde çok bi değişiklik yok aslında ama işte bünye 2 lokma yemeği bile 2 kiloya çeviriyor😂😂
ebruk1994 byzknn bu dönemde yemicezde ne zaman yicez amaan napalım şekerimize dikkat edelim yeter 🤷🏻♀️
byzknn Eminedmr hayır hic birşey yaşamadım 2 hafta iştahsızlık çektim 1,2 kilo vermiştim sonra Allah ne verdiyse 😂😂
Eminedmr byzknn ondan belkide çünkü bende yaşamadım Allah ne verdiyse ama mide bulantısı kusma yaşayanlar kilo verdikleri için fazla kilo almamislar fazla
Beybisininannesi Mavimiz aman kız o onu şakadan demiştir Herkes nasıl aynı kiloda hamile kalmıyorsa Herkes aynı şekilde de kilo almıyor Alıyorsakta alıyoruz napalım veririz ya da vermeyiz canımız nasıl buyurursa 56ydım 72 oldum napayım mesela öleyim mi şimdi 😅