User1244 Asenahil insallah erken gebeligin yalnis olacağını sanmıyorum insallah değildir ya 5 senedir bekloyorum bakalimm
Asenahil User1244 Ay ya kıyamam lütfen bana da haber güzel haberler ver buraları çiçekle donatalim 🙏💐 ama rahat rahat uyu dikkat et kendine varsa seninle ama yoksa da pes etmek yok her yeni gün yeni bir umut 💕💐
Asenahil User1244 Testleri unut bence kimseye de bahsetme kaldir gözünün önünden bekle bakalım pazar gününü şimdilik
Eymensmom35 Elifkubra1 3 gün gecikmişti yaptım 2935 çıktı beta canım biraz daha bekle istersen sonda doktora gidersin henüz fazla yeni gbi
Eymensmom35 User1244 hayır gecikmeden sonra test yapılır kesin sonuc için tabi erken döllenme vs olmuş olabilir ama adetimi bekledim tabi
User1244 Asenahil tamam vanimm haber ederimmm iki testim kaldi onları pazartesi ve çarşamba günleri yapicam
eesrakip Elifkubra1 Muhtemelen daha çok yeni hamilesiniz hayırlı olsun 😌 iki gün sonra tekrar kan tahlili verin iki katına çıkması gerekiyor.
Asenahil User1244 Ben de şimdi kendi erken gebelik testime baktım seninkinden bı tık fazla o kadar hadi inşallah 🙏 ama lütfen heyecandan stresten uzak dur şuan kendi icinde yaşamaya calis
Asenahil User1244 Masallah 🙏 daha yaşın küçük gerçi ben de 27 4 yıldır evliyim ☺️ peki gittin mi hiç doktora bı sağlık problemi mi var?
User1244 Asenahil suan sadece tek duam sağlıklı olması Bende pkos var başka bi sorunumuz yok bu ay hayit macunu kullanmıştım pmu ise yaradı bilmiyorum cnm
Asenahil User1244 Amin inşallah 🙏 hepimizin ki nerde varsa inşallah 🙏 tamam mutlaka haber vermeni istiyorum zahmet olmazsa yakın bir arkadaşın gibi sevinirim kesin haberinden sonra 😌 yoksa da dediğim gibi yaşın kucik pes etmek yok Allah’ın izniyle içini ferah tut 💐💕
cgdm-trzi Elifkubra1 6 gün gecikmişti 22 ile öğrenmiştim hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür 😊 6 aylık oğluşum var ♥️
Ceren12 Canım bende 4 gün önce hamile olduğumu ogrendim ve kan tahlili verdim beta HCG 25.80 çıktı ebe düşük değerin haftyaa bir daha tekrarlayalım dedi ama benim 2 veya 3 haftalik büyük ihtimal senin bebekte kcuuk daha