Tugba_usa mybaby1923 Gecmis olsun canim Cok haklisin insanin icinde supe olunca haliyle agri kesici felanda alamiyor bencede Sen bir test yap bakalim hayirlisi olsun Insallah
mybaby1923 Umut60 ya cıft tele gectı dün bılsem bu ay gecıyor rıske atmam korunurdum sımdı bıle bıle agrı kesıcı alamam yarın bakarım yoksa en etkılı olanı atarım
vveraa Benimde kafam çatlıyorrr resmen korkudan içemiyorum hiç Bebiş var gibi hissetmiyorum ama olsun😅
Kubraalp mybaby1923 bu günü saymazsak kaldı 5 gün😊 bel ağrısı var bugün de göğüslerin ağırmaya başladı.
_ozlmm Kubraalp benim de 6 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum bi hafif bel ağrım oldu geçti normal de de adet sancısı yaşamıyorum göğüs hassasiyetim de olmuyor merakla bekliyorum test yapmayı rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah 🙏🏽
Kubraalp _ozlmm inşallah canım😊 benim göğüslerimin sadece üst tarafı ağırıyor. Dokununca ağrısını hissediyorum sadece
_ozlmm Mubbzkr ayyy kızlar ben dayanamadım test yaptım ve çok silikte olsa bir çizgi gördüm iki gün sonra falan tekrar yapıcam inşallah o çizgi vardır 🙏🏽