mybaby1923 Canan1 nasıp canım . Cümlemizin ınş rabbım tüm ısteyenlerın kucagını doldursun saglıklı bır sekılde 🤲🏻
Umut60 mybaby1923 ya sürekli kabızsım çatlıycam progestron yükselince kabızlık yapıyormuş kayısı lar cevizli sular müshil etkisi yapacak herşey gebeysem 9 aya kadar çatlayabilirim
Umut60 Kahveli senden şüpheliyim hazır kırıntılı dometes çorbası mis gibi koktu dün kadına dedim bu ne dometes çorbası akşam baktım 23 de bana da gelmişti senin de canın çeksin iyice tazı gibi kokluyorum 😆
Cdem21 Umut60 bende az önce dayanamayıp test yaptım erken gebelik artımed marka tek çizgi çıktı bat 10 şubattı
Umut60 Cdem21 ben yapmıyorum sadece progestron yüksek çıktı oda doktor gebe olabilirsin dedi adete 2 gün kala yap dedi bekliyorum acelem yok bekliycem
Tugba_usa mybaby1923 Evet yaptim once ki yaptigimin aynisi cikti 🤷🏻♀️ Ve dunden beri benim sok bacagima agri gelip gidiyor bilgisi olan varmi Cok tuaf Allahtan sabit bir agri deyil gelip gidiyor 😏
mybaby1923 Tugba_usa rahım ağrın varsa bacağa vurmuş olabılır bence yınede en sağlıklısını doktor bılır
Umut60 Tugba_usa kabızlık sorunu var mı sizde de erkek olunca ağrısı bacağa vuruyormul öyle duymuştum
Tugba_usa mybaby1923 Dun surekli agri vardi ama bugun Cok sukur sikintim Yok dun igne batiyor gibiydim
Tugba_usa Umut60 Soylemesi ayip utanarak soyluyorum benim bole bir sorunum yoktu ama bu hafta Cok yavasladi hergun wc giden Ben gidemiyorum😩 sinir bozucu
mybaby1923 Tugba_usa ya benım dıslerım cok agrıyor telı cok şıkmış adam şüphe var dıye agrı kesıcı atamıyorum o yüzden yarın sabah erken gebelık testı yapmayı düşünüyorum
Tugba_usa mybaby1923 Gecmis olsun canim Cok haklisin insanin icinde supe olunca haliyle agri kesici felanda alamiyor bencede Sen bir test yap bakalim hayirlisi olsun Insallah