_ozlmm vveraa  var değil mi kızlar ilk hayalet çizgi idi iki dakika içinde belirlendi böyle oldu
vveraa _ozlmm var var bebiş geliyor gözün aydın🌸 bence yarın direk git kan ver kesinleşsin yerinde olsam şimdi koşa koşa gitmiştim🤣 ay ne güzel haberler geliyor yavaş yavaş allahım bana da amiiiinnnn
Ilkmkcn _ozlmm yaa nasl da seviniyorum böyle haberler görünce ☺️ maşallah gözünüz aydın olsun sağlikla kucağınıza alirsinz insallaaah
Hgmom1 Kızlar bende adet günümde phtili kan geldi ve 2 gün sürdü bitti pede gelmiyor peçeteye pembe geliyor sizce kızlar
vveraa Hgmom1 Canım pıhtı gelmez heralde hamilelik durumu varsa 2 gün sürmesi de erken bitmiş baya,içine sinmemiş belli Allah bilir bir doktora gözük bence 🙏
vveraa Böyle güzel haberler gördükçe içim kıpır kıpır oluyor test yapmamak için zor tutuyorum kendimi 😂
Umut60 vveraa, +1yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum negatif çıkarsa ben salarım kendime dikkat etmem
vveraa Umut60 ah aynen, ben regl olcam sanırım yavaş yavaş belirtiler geliyor reglim yaklaştığında kaşım bıyığım coşar 😅 çoştu.. Birde ara sıra sivilce çıkar oda çıkmaya başlamış.Hiç umudum yok daaaa insan heves ediyor🤧