hkrks Narmina95 bana da bugün doktorum bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyor dedi yapısal olabilir dedi bende çok kafama taktım ya 🙄
alyabebekkk hkrks arkadaşımın 3 hafta önden gidiyordu babasının da kafası büyüktü gayet sağlıklı doğdu
Narmina95 hkrks hiç kafana takma Sonuçta ne kadar doğru ölçe bilirki Ultrason cihazı. Benm doktorumda bana benziycek değil ya anne babasına benziyor dedi😅dedim sağolun ya Hocam🤦🏻♀️😅
Hosgeldinbebek hkrks bizim de öyle, zeki çocuk kafası bu diyip dalga geçiyor doktorlar😁 babası da koca kafalı yapacak bir şey yok 😁
byzknn Nessez 21 haftalıkken 386 gramdı şimdi 23+5 olduk 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım kaç olduk 👼😇
hkrks alyabebekkk ay bir nebze içim rahatladı valla doktorum önemli bir şey değil gibi şuan dedi zaten ama insan takıyor ister istemez 😇
alyabebekkk hkrks tabiki önemli olan beyinde bişey olmaması 1 hafta 2 hafta geri ileri çok önem teşkil etmiyor canım bana da karın çevresi 2 hafta geri dediler Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
Guzelyuvam EceDrn 35. haftanızı biliyor musunuz acaba benim kız 35de 2100dü 36 oldum salı muaynem var küçük doğar diye korkuyorum
Hosgeldinbebek Esras88 hayır moral bozmak yok, her ölçüm farklı. Aynı doktor aynı cihazla bile farklı ölçümler yapabiliyor. Bir de genetik faktörler de etkili, o yüzden asla kıyaslama yapıp moral bozmayın doktorunuz sağlık diyorsa tamamdır 🥳
Sindamek Yagmurbebek yaa bende hiç kilo almadım 2 kilo aldım bebek 1500 gram sağlıkla doğsunlarda 🤷♀️
mltmsytgncr 23+2 en son ki kontrolümde 459 gramdık şuan ne kadar olduk bilmiyorum🤷🏻♀️ Haftaya ptesi detaylı ultrasonum var o zaman yine öğreneceğiz kilomuzu
B1983 Nessez benimde 27.haftada 1090 gr 36 cm di simdi 31 oldum haftaya kontrolüm var bakalım kac kilo oldu
Doguss Nessez 25+1 570 gram az almişızzz🤔 Ama ben çok zayıftım 49 kilo ile hamile kaldım şimdi 55 kiloyum
Melike13 Doguss bende aynı şekilde bide zor bi gebelik geçirdim bulantı iştahsızlık daha yeni yeni toparlıyorum
Pembegul Haftada 2400 gram di. Doktor normal dedi. Buyuk bir bebis olmicak en fazla 3.300-3.500 dogar dedi. Yeterki saglikli olsunlar🧡