Narmina95 Elifekrem25 ben şuan 32+1 .30dan beri 1hafta önden gidiyor Oda Kafa yapısına göre ölçümler 1hafta önde gösteriyormuş doktor öyle dedi.Onuda sordum dedim ben kafama takarım şmdi doktor dedi genetik babanın kafa yapısı büyük o yüzden
hkrks Narmina95 bana da bugün doktorum bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyor dedi yapısal olabilir dedi bende çok kafama taktım ya 🙄
Hilaalll Eceedemir Rabbim bu güzel süreci atlatmayı nasip etsin yardımcın olsun bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah 🥰
ozgeakkaya 30+5 te gittiğimde 1600 gr. 40 cmdi normal dedi herşeyi sağlıklı olsunda kilo önemli değil bence 🥰 İlk kızım 4 kg, 53 cm. doğmuştu☺️
Ulku123_ Nessez 23+3 de gitmiştim 600 grdi şu anda 25+5 deyiz iki hafta sonra kontrole gidicez bakalım kaç olmuşuz ama az mı bilemedim yorumlar baya yüksek yazmış benim oğluşum zayıf mi kaldı 🥺
Glsmalm beren1901 merhaba şeker var mi sizde acaba benimde bugün kontrolüm vardı 31 haftalık 2.400 gram çok fazla dedi sizce fazla mı
beren1901 Glsmalm bende şeker yok ama her bebeğin gelişimi kilosu farklı oluyo canım şekerle alakası yoktur bence
DeryaEFE1126 Demet2021 ay yok ben çok fazla meyve ve sebze tüketiyorum sanırım o yüzden bu şekilde kilo aldı ama genelde de yemek ayırt etmem süt yoğurt peynir illa ki yerim yani her gün meyve öyle 1 tane de değil bir kere de 3 portakal 2 elma 1 ayva falan biraz abartılı yendiğim için sanırım 🤗