beren1901 Glsmalm bende şeker yok ama her bebeğin gelişimi kilosu farklı oluyo canım şekerle alakası yoktur bence
Melike13 Doguss bende aynı şekilde bide zor bi gebelik geçirdim bulantı iştahsızlık daha yeni yeni toparlıyorum
Doguss Melike13 Bence bebegin kilolu doğacak olması doğumu zorlaştırır aslında bunlara takilmamaliyiz, Hayırlısı ile kucağımıza aliriz insallah sağlıklı olsunlarda önemi yok 🙏🤗
Hosgeldinbebek hkrks bizim de öyle, zeki çocuk kafası bu diyip dalga geçiyor doktorlar😁 babası da koca kafalı yapacak bir şey yok 😁
Hosgeldinbebek Esras88 hayır moral bozmak yok, her ölçüm farklı. Aynı doktor aynı cihazla bile farklı ölçümler yapabiliyor. Bir de genetik faktörler de etkili, o yüzden asla kıyaslama yapıp moral bozmayın doktorunuz sağlık diyorsa tamamdır 🥳
Esras88 Hosgeldinbebek ya bizim kordonumuzda tek damar var beslenmesi için normalde 2 olurmuş onunda etkisi vardır yinede şükür gelişim geriliği yok uyumlu gittik hep onun dışında yokaa genetiğe bakarsak ben 3400 doğmuşum eşim 3600 nasip sağlıklı olsun🥰🤲🏻
Eminearz Elifekrem25 gece yatmadan süt hergun elma ve havuç yiyorum pekmez bazen olursa çiğ kuru yemiş bukadar öyle hergun et turu falanda yemiyorum