betllyanar- Askiletotomsu benim eşim burda degil o yuzden böyle bi talebim olmadı ama benden önceki sırada bekleyen cifti birlikte içeri almıştı. Tek tek girilıyo selin hanımın odasına ben iki kişi üç kişi girmedim hiç
Askiletotomsu betllyanar- birisi gece bana üçer Hastayi beraber alıyor eşiyle gireni görmedim yazmış 🤷pazratesi ola hayrola.cinsiyetiniz belli oldu mu bu arada Selin hocanın cinsiyeti erken söylemeyle ilgili tutumu nasıl, erteleyen garantici bir hoca mi .bazıları gibi 11-12.hftada lak diye yapıştırıyor mu acaba cinsiyeti bilginiz var mi
Cellci Cotanakk galen ocak başında bana 4500 demişti ama henüz zam gelmedi demişti. Benim doğum mayısa denk geleceği için detay sormadım, içinde anne bebek testleri, muayeneler, bakımlar vs neler var bilmiyorum.
betllyanar- Askiletotomsu ben 30 haftalıkken vandan izmire geldim kendısiyle o zaman tanıştım. Cinsiyet olayını bılemıyorum ama 12 de öğrenemezseniz 14 15 te kesın öğrenirsiniz cok bi zaman yok arada. Bana iyi gelen doktor size gıcık gelebılır kendınız görseniz daha guzel olur çünkü benımde bu şekilde hayal kırıklıklarım cok oldu 😄
Cinarinannesiiiii Sumeyye_96 bende 41 gün önce sezaryen oldum Dilay hanımda çok aşırı pozitif bir doktor iyiki secmisim 😊
Ersema Cnsgkc Konya da doktorumuzdu harika doktordur. Özellikle doğum anında profesyonelliği harika. Iki gün sabretti doğum yapmam için abla gibi. Sezeryan oldum oyle güzel dikis yapmış ki cetvel gibi hic iz kalmadi.
Cnsgkc Ersema Çok sevindim bunları duyduğuma ☺️ Konya’dan kendisini tanıyan çok kişi var tavsiye edenler sayesinde birlikte yürüyoruz bakalım inşallah doğumum da sağlıkla olur☺️
dilarasyy beyzanurgcl sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende orda yapıcam nasip se de acaba kendi odalarımızda doğum yapabildiğimizi duydum da ben sizin nasıl olmuştu ziyaretçi falan alıyorlar mı odalara
beyzanurgcl dilarasyy hayır tek sıkıntısı o sadece refakatçi yanında kalıo eşini veya anneni kaynanası her kimi görmek istiyorsan üst katta bilirsin ilk kapı var oraya gidiyorsun yada bebeği oraya götürüyorun orda görüyorlar ama ben çok memnun kalmıştım inşllah yine oraya gidicem
Ersema Cnsgkc hala onun gibi doktor bulamadım çıtayı bende oule yükseltmiş ki 3. doktor değişikliği yapıyorum hastasına sahip çıkar. Benden tahlil icin ucret istemişlerdi (sanirim onun istemdigi tahlilleri de yapacaklardı ) bilmiyorum verecektim de yani benlik sorun yoktu😀 hastane mi soygun mu diye çıkışmıstı sekreteri aradi bas hekimle bile konuşmuştu. İşini düzgün yapan nadir insanlardandır
Melisa035 betllyanar- Selin hanım hala çiğli eğitim araştırma da mı çok aradım nerede olduğunu gerçekten çok iyi bir doktor ilk gebeliğimde hep ona gitmiştim çokta memnun kalmıştım doğumuna giremedi ama hafta sonuna kadar gelip durumumu sormuştu gerçekten çok ilgili bir doktor 😍
betllyanar- Melisa035 evet kasım ayında dönüş yapmış tekrardan çiğliye. Evet ilgili ve donanımlı cok iyi bi doktor. İyi doktor olmanın dezavantajı kapısında kuyruk olması sadece.
betllyanar- Melisa035 Bugun muayene oldum kendısıne öğle arası vermedi hasta bakmak için (böyle bişey yapmak zorunda degıl) ayrıca nst hemşiresi yoktu gidip nat bagladı gebelerine. Böyle bir doktor işte
qlshozlkr Lemos Kahraman Kolday Klinik tabisi 🥰😍 Sadece Çınarlı ve Kent Hastanesinde doğum yapıyor.Ben Kent Hastanesini seçicem.
Melisa035 betllyanar- Evet gerçekten çok sevindim tekrar dönmesine hangi hastanede olduğunu öğrenebilmek için Facebook’tan bile ekledim 🙈😂😂
betllyanar- Melisa035 fazla kimseye söylemeyelim vallahi polıklınıkte oldugu zaman kapısında kuyruk azalmıyo😂
Tugcely Sumsey aynen bende memnunun şükür 30.haftaya yaklaştık bizde bende doğumu orda yapıcam nasipse