Cizi-kraker Mminikmucizemmm Merhabalar buca tinaztepe özel hastane mi devlet mi ben şuan Batman’dayim ama doğumu İzmir’de yapacağım bilgi verir misin nasıl hastane doktorları hijjeni 🌺
Mminikmucizemmm Cizi-kraker özel hastane, ben gayet memnun kalmıştım özellikle Aylin hanımdan ekstra memnun kaldım, hastane gayet temiz ve inanılmaz sıcak ter basıyordu her gittiğimde kışın doğum yaptığım için baya işime gelmişti, ebeler filan da gayet tatlıydı
Cizi-kraker beyzanurgcl ilk gebeliğimde bende buca kadın doğumda yaptım herşeyiyle memnundum ama temizliği sınıfta kaldı çok pisti gerçekten siz hangi sene yaptınız ?
beyzanurgcl Cizi-kraker ben geçen sene ocak ayında yapmıştım ama gerçekten ben de eşim de çok begendik özellikle temizliğini hijyenini çok dikkat ediyorlardı bilmiyorum acaba daha sonradan mı bu kadar dikkat etmeye başladılar bana mı denk geldi bilmiyorum ama ben 2 gün kaldım orda
betllyanar- Melisa035 fazla kimseye söylemeyelim vallahi polıklınıkte oldugu zaman kapısında kuyruk azalmıyo😂
Tugcely Sumsey aynen bende memnunun şükür 30.haftaya yaklaştık bizde bende doğumu orda yapıcam nasipse
Tugcely Sumsey valla ben yılbaşı öncesi anlaşmıştım 5100 olarak o ücret üzerinden olucak büyük ihtimalle
Bsra_gcmn Msl_ege ayyy neden acaba çok kibar bir doktor benim doktorum bende ona gidiyorum ama çok memnunum
Msl_ege Bsra_gcmn çınarlıda yüzüm gülmedi ya . hep çok övülen doktorlara gittim ama bana ters anları denk geldi sanırım 😂😅 aslında adam kötülüğüme bişey demedi ama . beni aşırı gerdi söyledikleriyle . hemen ameliyat olmamı söyledi falan . irfan beye gittim o da artık tehlikeli olduğunu , bu saatten sonra yapılmaması gerektiğini söyledi . benimde içime sinmemişti zaten o yüzden çınarlı maceram kısa sürdü 😂
Maviko Msl_ege selam. Sadaya mı devam edeceksin merak ettim 🤭 çınarlıya git git diye başının etini yiyen biri olarak üzüldümmm
35lavanta Maviko Ayy kızımı ben 2800 doğurmuştum 2.5 sene sonra artan fiyata bakkk 😂 Neyse yine hala uygun bir hastane
Msl_ege Maviko yok ya artım heyecan aramayı bırakıp cana irfan beye geçtim 😂 seneler önce nasıl bıraktıysam hala aynı mükemmellikte kendisi 🥰🥰
Cizi-kraker beyzanurgcl bende 2020 temmuz da 4 gün kaldık hatta kızım sarılık olunca ama psikolojim bozulcakti artık gerçekten çok pisti güya sabah temizliğe geliyorlardı odalara ama yalap salap o yüzden bu gebeliğimde başka hastane arayışına geçtim