Mminikmucizemmm Yaprak01 5750 demişlerdi 2021 yılı için ama ne hikmetse şu oldu bu oldu dediler bir şekilde 7500 TL aldılar 🤷🏼♀️ Fotoğraf çekimi oldu fiyata dahildi bir de sezaryan veya normal farketmez sabit fiyat demişlerdi
Sevgi0147 nesenese sezeryan olacam ben benim ikinci çocuğum ama bildiğin sancini çekersin doktor gelir sadece doğurur iyi bence kötü birsey gormedim
nesenese Sevgi0147 hm ne bilim ya kontrol için gitmiştim çok kalabalik geldi bana. Peki odalar kaç kişilik
Elayfers 35lavanta çok teşekkür ederim gerçi benim hamileliğim daha yeni ama şimdiden araştırmaya başladım pimpirikliyim biraz hem uygun ücretli hemde steril bi yer olsun istiyorum 🙈☺️
35lavanta Elayfers İçiniz rahat olsun bende temizlik konusuna önem veriyorum hele ki bebeğin doğacağı yer olunca daha da önemli ben hiç olumsuz birşeyle karşılaşmadım🌸
Merve223 Mminikmucizemmm bende Buca tınaztepeye gidiyorum eski hastalara 5.750 den zam yapmayacağız dediler ama siz böyle söyleyince korkmadım değil. Bebeğin işitme testi için ayrıca ücret alıyorlar mı
Cellci Cotanakk buca tınaztepenin fiyatını biliyor musunuz? Kıyas yapardık galen açıklayınca. Bende galende doğum düşünüyorum
Cotanakk Cellci ya burda bir arkadaş söyledi ama hatırlayamıyorum yalan olmasın 5800 falan mı ne dedi emin de değilim ama o zaman söylediğinde galen de bu kadar olsa iyi demiştim çok uçuk bir fiyat değildi
PinarArslan Can hastanesine gidiyorum, doktorumuz Mehmet Şükrü Budak Hastahane doğum parası ikiz gebelikte 8700
Cellci Cotanakk galen ocak başında bana 4500 demişti ama henüz zam gelmedi demişti. Benim doğum mayısa denk geleceği için detay sormadım, içinde anne bebek testleri, muayeneler, bakımlar vs neler var bilmiyorum.
Askiletotomsu betllyanar- ultrason ve kalp atışıni görmesi için eşinizi içeriye alıyor mu ? Benim eşim göremedi de
betllyanar- Askiletotomsu benim eşim burda degil o yuzden böyle bi talebim olmadı ama benden önceki sırada bekleyen cifti birlikte içeri almıştı. Tek tek girilıyo selin hanımın odasına ben iki kişi üç kişi girmedim hiç