Aycaaaaa Akca01 magnezyum bire bir kasılmalara düzenli iç kesinlikle benim azaldı şükür günde bir kez oluyor artık kısa süreli
GamzeNur17 Bende 12. Haftama kadar folik asidi kullandım daha sonra doktorum decavit ,dvit3, magnezyum ve ferrum demir ilacıni kullanmaya başladım 17. Haftadayim haftaya kontrolle gidicem bakalım nelere devam edip neleri degistirecek
GamzeNur17 Simsim60 bende magnorm kullanıyorum sizde ağrılarınızı kestimi günde kaç tane kullanıyorsunuz
Simsim60 GamzeNur17 ben kullanmıyorum.16 hatalığım.istedim ama vermedi.tahlilde magnezyum değerim iyi cıktı.20 li haftalardan sonra veriyoruz dedi
Tugce12345 Rumik decavıt kullanıyorum 35. Haftam dayım 12.haftadan beri beni ishal yaptı doktorda şaşırdı 100 kadında 9 unu kabız yapar çok şanslısın dedi
GamzeNur17 Simsim60 ben istedim verdi magnezyumu kullanıyorum ama tahlillerimi yaptırınca belki biraktirir ama bakalım
Zuleyhakazan ozlem-t vegaferonfort kan hapını kullaniyorum VİCİUM-D3 kullaniyorum 19. Haftamda verdi bana bunlari doğuma kadar kullan dedi ondan önce 5 haftalikken folik asit kullanmistim 11. Haftada imom vermişti 19. Haftaya kadarda onu kullandim bide bişey sorabilirmiyim VİCİUM-D3 kullanan varmi varsa ne için yazmıştı doktorunuz size
GamzeNur17 Zuleyhakazan d vitamini eksikligini tamamlıyor benim çok öncelerden beri hep eksiklik olarak çıkıyordu dvit3 u de kullandım çoğu kez hamilelikte de genelde verilen bir ilaç eksiklik olmasın diye takviye oluyor kaç damla kullanıyosun canim
Zuleyhakazan  Kızlar bu vitanim hapindan kullanan oldumu hiç
Semanurclskn Ben 16. haftadayım ilk başta Vfolic kullandım şimdi Elenatal2 kullanıyorum harici bi vitamin vermedi doktor ama şimdi okuyorum çoğu kişi ekstra demir omega kullanıyo bende kullanmalı mıyım acaba bilemedim bişey diyen de olmadı.
Zuleyhakazan GamzeNur17 hap canım benimki sabah tok karnina bir tane detaylı utrasyon içim gittim canım orda bişey yok dedi verdi bende endişeleniyorum herşey yolunda dedi ama bunu verdi
GamzeNur17 Zuleyhakazan ben hap olarak kullanmadım hiç şimdide kullanmiyoeum damla olarak kullanıyorum ama D vitamini anne gebelikte tüketmelidir. D vitamini hem bebeğiniz hem de sizin için gereklidir. D vitamininin görevi ise kalsiyum ve fosforun kan seviyelerini düzenler. D vitamini sizin ve bebeğinizin kemik gelişimi için önemli bir yere sahiptir. Böyle açıklamasi daha detaylı korkulacak bir ilaç değil d vit 3 endişelenme canım doktorun verdiyse vardır bir bildiği bu bilgiyi oku için rahatlar canim
Zuleyhakazan GamzeNur17 çok teşekkür ederim canım bana ilk defa verdi bunu içinde 60 tane var doğuma kadar kullan dedi canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim canım 🙏🏻🥰😘
GamzeNur17 Zuleyhakazan rica ederim canım ben çok daha önceden de kullandığım için bir kötü birşeyi yok canım doktor bilir de verir merak etme sen kaç haftaliksin
Kacan yagmurrorskaya yok vallah ilk 2 hafta folikasit içtim sonra vermedi 14 girince devit3 verdi oda daha yeni
yagmurrorskaya Kacan bence sen kapsamlı bir vitamin al canım kendine regenesis max öneririm omepa vm de var nasıl yazmadı hayret kaç doktora sorduysam gemiş kapsamlı vitamin öneriyor d vitamini dışında 🙄