Sevgi-clk Aselballll decavit vitamin ilacı gynofero kan devitte demir kan sulandırıcılar iğne ve hap kullanmazsam kan pıhtılaşması oluşuyor kuzum haftaya gidecem bakalım doktor ne dicek ☺️
GamzeNur17 Zuleyhakazan rica ederim canım ben çok daha önceden de kullandığım için bir kötü birşeyi yok canım doktor bilir de verir merak etme sen kaç haftaliksin
Faah Coledan d3 kullanıyorum birde imom omega 3 kullanıyorum haa birde feramet ve magvital içiyorum şuan da 29+6 yum 👍🏻
Seyda94_ Benim daha 5. Haftam henüz sadece Folik asit kullaniyorum onun dışında bişey kullanmadim Size doktorunuz mu öneriyo tüm bunlari 😕 Daha yeni anneyim (adayım )😅
Busra2089 Seyda94_ Bende 5.haftamda sadece folik asite başlamıştım. Gebeliğin ilerledikçe bebek büyüyor ve vitamin takviyesi yapılması gerekiyor doktor sizede yazar kan alır onun sonunca verir ilk etapta sonra hamilelik ilerledikçe eksiklik ya da fazlalık sonucu bıraktırıyor. Doktor söylemeden hiçbir ialcı kullanmayın en tehlikeli zamanınız su an Rabbim sağlıcakla tamamlamayı nasip etsin hepimize❤️
Popcorn Hilalhayrettin25 İnan ben de öyleyim arkadaşım 40 şekle giriyorum 3 tane hapı tutana kadar ya. Eşim bu kadar zor olmamalı ya ilaç yutmak diyor ama gel gör
Bsranurrr ozlem-t inanın mide bulantımdan huc bir şey kullanamıyorum 30+3 hastalığım ama bütün vitaminlerimin eksildigini hissediyorum ama içemiyorum ilaç
Nurse_mom ozlem-t 13. Haftadan beri pregnom omega 3 kullanıyorum. 16. Haftadan beri de D vitamini, magnezyum ve ferrum demir ilacı kullanıyorum 33. Haftadayım şuan
meriym ozlem-t 14+5 :) 12.haftaya kadar folik asit kullandım. Decavit zaten kullanıyordum devam ediyorum şimdide vinalac verdi doktorum multivitamin içinde 5 çeşit filan vitamin var ordan devam ediyorum
Bernadenizserkan Ozge 7 haftalık Orzax polysitol ve d colefor kullanıyorum Ayrıca kanımda pıhtılaşma olduğu için oksapar ve coraspin kullanıyorum