Sezginshome Seldaapk benim folik asitim başka bi ilaçtı. Tek kutu kullandım bıraktım. Sonra vinalacı söyledi. Doğuma kadar bunu kullanman yeterli dedi. Hatta sağlık ocağındaki doktor da sordu ne kullanıyorsun diye dedim VİNALAC.. Ooo baya iyi bi ilaç o içinde zaten her şey var dedi. Öylelik zaten içerisinde folik asit az daha çok vitamin demir takviyesi için hepsini içinde barındıran bi ilaç
Seldaapk Sezginshome bende memnundum vinalac tan o yüzden sordum bana verdiği OMEGA 3 migdemi bulandırıyor vinalac ta hiç bir sıkıntı olmamıştı tekrar sorayım olmazsa ya
Sezginshome @Busrabusbus @Seldaapk "#p20166718 bende bu folik asiti kullandım ilk zaman işte zaten içinde 28 adet var bitince bidaha vermedi vinalac verdi
Busrabusbus Sezginshome doktora deseydin kullandığımdan yazın diye ben kontrole gidince 12 tane kalmıştı doktor 1 ay sonraya gün verdi tekrar bende folik asitim yetmez dedim oda aynısından 1 paket daha yazdı
Evrem2311 21.haftadaym.Regenesis max, d vitamini damla, bitkisel kalsiyum,magmezyum, kan ilaci, bitkisel omega3 kullanıyorum. Ama omega3 ü 2 gunde bir alıyorum cunku günlük toplam 1200 mg oluyor fazla gelebilir diye.
Selin15 Babyco 400 mcg folidoce isimli bir folik asit kullandım günde 1 tane . Folbiol günlük doz için fazla diye biliyorum
Elfsdakya Selin15 Birde demir ilacı alıyorum ekstra olarak kansızlık olduğu için. Bende yaklaşık 14. Haftamdan beri kullanıyorum 31.haftadayım şuan. Regenesis vitamin ve mineral olarak gayet zengin bir içeriğe sahip zaten çok ciddi bi eksikliğiniz olmadığı sürece başka bir vitamin kullanmanıza gerek olmayacaktır ☺️
Hellomommy vgc feramat al ben çok memnunum, tavsiye ederim. Gaita çıkışını da rahatlatıyor. Herkesin bünyesi aynı tepkiyi vermiyor aynı ilaca ama belki fayda görürsün
Busra2089 yagmurrorskaya Covid oldum 17. Haftamda. Oksapar kullandım o süreçte ondan sonra ecopirine döndü doktor. Ne kadar süreli kullanacağımı bilmiyorum. Doğuma kadar kullandıran doktorlar varmış araştırmalarım sonucu.
Ryhnmhmtuna Annebaba23 31haftalık benm hiç magnezyum kullanmadım bu bebişimde regenesis kullanıyorum gün aşırı da demir ilacı metabolizmam çok kötü oluyo her gün alamıyorum
Akca01 ozlem-t 3 ay folik Simdi kan hapi ferrum ve d vit. Sanırım magnezyum basliycam krampları başladı.
Aycaaaaa Akca01 magnezyum bire bir kasılmalara düzenli iç kesinlikle benim azaldı şükür günde bir kez oluyor artık kısa süreli
Simsim60 suedattncu canım magnormu neden verdi.ben istedim ama 20 li haftalardan sonra veriyoruz dedi.haftamız aynı merak ettm
GamzeNur17 Simsim60 bende magnorm kullanıyorum sizde ağrılarınızı kestimi günde kaç tane kullanıyorsunuz
suedattncu Simsim60 Benim aslında bu ay başlamam gerekiyordu ama toplamda 3 kilo verdim doktorum 1 ay önceden başlattı
busraaras00 Beyza_18 kabızlık probleminiz varsa bence doktorunuzla görüşün size uygun olan neyse yardımcı olacaktır 🙌🏻