Ceren_akbay esraserdar34 canm bende kahvaltı yapmadan 1 saat önce kullanıyorum aç karnina öyle söylemişti eczacı ♥️
Selin15 Hamileliğin 1 ay öncesinde folik asite başlamıştım. Hamileligin 12.haftasına kadar kullandım. Daha sonra doktorum kesti.decavit ve devit3 kullanmaya başladım 16.haftaya kadar. Bu haftadan sonra doktor değişikliği yaptım şuan sadece regenesis max kullanıyorum. Ayrıca bu decavit kabızlık ve dışkıda renk koyulasmasi yaptı banada.şuan 17+5 haftaligim.
Elfsdakya mercimeginannesiiii Ben regenesis max kullanıyorum doktorunuza danışıp sizde başlayabilirsiniz aslında kokusu yok dolu dolu bi multivitamin omega3 herşey var içerisinde kullanımı kolay geliyor bana ☺️
Hilalkhrmn417 ozlem-t 12. Haftada folik asit kullanmayı bıraktım sonrası feramat ve decavit devam ediyorum hala 29. Haftamda da
Tenay 18 haftalık hamileyim 3 gunde 1 sabah tok karnına d vitamini kullaniyorum 1,2 saat sonra suyla karistirilan toz magnezyum iciyorum Aksam yemekten sonra regenesis omegalı mineral iciyorum Aksam yatarkende kan ilaci iciyorum
Babyco ozlem-t ya içim içimi yiyor . 7+5 iz. Eski doktorum folbiol veriyordu 5 mg olanı. Yeni olan doktora gittim çok miktarı 400 mikrongram kullan dediği için yeni folik asite başladım. Ama bebeğin dengesi bozulur mu 400 mikron az mı gelir hep 5 mg içtim çünkü. Sizler kaç gramlık içiyorsunuz ??
Beyza_18 Babyco folibiol ağır bi ilaç demişti benim doktorum benim dengemi bozmuştu o ilaç bence bırakmanız iyi olmuş
Selin15 Babyco 400 mcg folidoce isimli bir folik asit kullandım günde 1 tane . Folbiol günlük doz için fazla diye biliyorum
busraaras00 Beyza_18 benim hamileliğimin başından beri bi kabız bi İshal gibi bi şeyim normalim olmadı hiç 😅 gyneferon kullanmaya başladığımda da herhangi bir etki olmadı. Hamilelikte oluyor ya kabızlık hazımsızlıktan dolayı
csmaknc ozlem-t 11. Haftaya kadar folvimix kullandım bitti ocean mummy al dedi doktorum onu kullanıyorum şimdi Doğumdan sonra Bile devam edeceksin dedi ama vitamin içmeyi sevmiyorum hiç 🥴
Kelebekim Ecenur1 ilk hamileliğimde ben de çok kilo aldım decavit kullanmıştım hem, bu ikinci hamileliğim decavit yine kullanıyorum ama çok yemiyorum heralde ☺️
Selser Ben gynoferon kullanıyorum Demir ilacı. Devit kullanıyorum. Bir de ocean mummy kullanıyorum. 24. Haftamdayım
Selser Beyza_18 yok yapmadı. Gerçi ben günde iki incir iki kayısı yiyorum onun da etkisi olabilir ama nadiren kabızlık yaşıyorum
Seldaapk Sezginshome vinalac 13.haftada bıraktırdı bana doktorum OMEGA 3 takviyesi alıyorum sadece size bişey demedi mi acaba ? Bana folik asiti artık bırakman gerek dedi
Sezginshome Seldaapk benim folik asitim başka bi ilaçtı. Tek kutu kullandım bıraktım. Sonra vinalacı söyledi. Doğuma kadar bunu kullanman yeterli dedi. Hatta sağlık ocağındaki doktor da sordu ne kullanıyorsun diye dedim VİNALAC.. Ooo baya iyi bi ilaç o içinde zaten her şey var dedi. Öylelik zaten içerisinde folik asit az daha çok vitamin demir takviyesi için hepsini içinde barındıran bi ilaç
Hilalhayrettin25 haticebusra94 ilaç kullanırken rahatsız olmuyor musunuz ben çok kötü oluyorum ve hiç bir ilacı içemiyorum 😔
Popcorn Hilalhayrettin25 İnan ben de öyleyim arkadaşım 40 şekle giriyorum 3 tane hapı tutana kadar ya. Eşim bu kadar zor olmamalı ya ilaç yutmak diyor ama gel gör