Seyma_ck ozlem-t 12.haftaya kadar folik asit/12.haftadan sonra demir ilacı,magnezyum,d vitamini başladı doktorum 24+4 hala devam.16.haftada bulantıdan beslenemiyorum dedim ocean mummy balık yağı başladı içeriğinde yine b vitaminleri,folik asit,demir var
Simsim60 suedattncu canım magnormu neden verdi.ben istedim ama 20 li haftalardan sonra veriyoruz dedi.haftamız aynı merak ettm
Oznur35 29 haftadayız ilk Demir bide decavit kullandım yaklaşık 2 3 aydır regenesis bide Demir’e devam
Hlt-seyma21 ozlem-t 26 hafta 16 haftadan beri omega 3 / d vitamini / kan hapı ve kramplarım İçin magnezyum kullanıyorum ilaç içmekten gına geldi 😂
Nessozz ozlem-t off ben çok fazla şey kullanıyorum. 21+2 haftalığız. 16 haftadan itibaren d vitamini, kalsiyum, magnezyum, demir ilacı ve multivitamin alıyorum. Kalsiyum ve magnezyumu kalça ağrılarımdan sonra verdi doktor.
esraserdar34 Nessozz bende aynen dediğin ilaçları kullanıyorum magnezyumu 2 gün içtim bıraktım onun yerine maden suyu içiyorum hergün
Busra2089 Ferrum, decavit, Ecopirin, Omega 3 ve d vitamini bugün gittiğimde de magnezyum verdi doktor. Bu kadar ilaç almak beni bazen bunaltıyor 🤢
Rumer Busra2089 Ferrum hamilelere zararlı diye biliyorum ben , gebelikten önce kullanıyordum , doktorum gebeliğini öğrenir öğrenmez kes , bu ilacı önermiyoruz demişti
BebiskomMm Busra2089 ayyy aynıı beniimm ilaç listesii buna ek sabah aç karna troid ilacı içiyorum bide mide yanması için şurup kullanıyorum bubaralar inan takip etmek için hap kutusu aldım iyiice babannelere döndüm 😢🙈
Ziba Ben ilk bir ay sadece diafol kullandim bitince bidaha almadim umarim sıkıntı çıkmaz. 16.haftamizdayim aranizda doktor olan bilgisi olan varsa lutfen yazın 🙏
bahar-ebru Ziba ben 13.haftaya kadar kullandım dıafolu. Sonra Dr. Artık kullanmana gerek yok dedi. Sadece decavit verdi. Şimdi sadece onu kullanıyorum.
--arslan-- Ziba bende 10. Haftadayim doktorum ilk diafol verdi onu bı kutu kullandirdi sonrasında ocean mummy e geçtik şuan
Hzlkaya ozlem-t 13.haftaya kadar folik asit kullandım sonra d3 ferro sanol gebyfoll ve magnezyum kullandım 29.haftaya kadar bebeğim 2.5 hafta önde gittiği için gebyfollü kesti doktorum ferro sanol ve magnezyumu 2ye çıkardı kanım düşük çıktı çünkü
Duygulblbc mercimeginannesiiii ben de omepa kullandım bir süre ama yutmak çok zordu gerçekten. Sonra ocean mummy e geçtim içerikler aynı tavsiye ederim
Htcnal Duygulblbc bir omepazede de benim ,uyanikken midemde tutamadigim icin gece yatmadan once iciyorum😅
esraserdar34 Ceren_akbay Gyno ferroyu bende kullanıyorum doğuma kadar devam edicez sanırım . Ben akşam yemeğinden yarım saat önce yada 1 saat önce kullanıyorum. Siz nasıl kullanıYorsunuz?
Hafize3536 Pkmezbal magnezyum 4 aydır içiyorum ve kabızlığa ve şişkinliğe cok iyi geliyor bence kullanmalısınız