biroglanannesii ozlem-t başlarda decavıt kullandım ama beni kabızlık yönünde mahvetti . Sonra devletin ödemediği regenezisi kullanmaya başladım daha iyiyim. Ayrıca coledan damla kullanıyorum . Birde kan ilacı
Htcnal ozlem-t Omepa vm ,hamilelik basindan hamilelik sonuna kadar , z_folat folik asit ,şimdi de demir ilaci.
Htcnal Duygulblbc bir omepazede de benim ,uyanikken midemde tutamadigim icin gece yatmadan once iciyorum😅
Rumer Busra2089 Ferrum hamilelere zararlı diye biliyorum ben , gebelikten önce kullanıyordum , doktorum gebeliğini öğrenir öğrenmez kes , bu ilacı önermiyoruz demişti
Mantosuzmadonna Haftadayin ocean mummy kullanıyorum ilk öğrendiğimden beri ve ocean magnezyum ve d3k2 kullanıyorum doktorum hep bunları kullanacaksın dedi
Ozlem2206 ozlem-t 12.haftama kadar folik asit kullandım sonra doktorum onu kesti omega ve magnezyuma başlattı 23.haftamdan bu yanada diğerlerini ek olarak kan ve d vitamini takviyeleri kullanıyorum bunları tabi yapılan tahlillerime göre veriyor doktorum ve günde yarım lt süt içiyorum kalsiyum için
Busrabusbus Rumik 9+2 haftalık folik asit 2.pakete geçtim doktor ayrıca devit-3 gyno ferro sanol ve decavit verdi kullanıyorum 16 gündür
Sezginshome ozlem-t ben hamileliğimin 12.haftasından beri falan VİNALAC kullanıyorum. Başka bir vitamin ilacı hiç kullanmadım. Şuan 23+6 yım.
Sezginshome Sezginshome içeriği A Vitamini, B1 Vitamini, B2 Vitamini, B3 Vitamini, B5 Vitamini, B6 Vitamini, B12 Vitamini, Folik asit, C Vitamini, D3 Vitamini, E Vitamini, Biotin, Demir, Magnezyum, Manganez, Çinko, Zencefil…
Cnsgkc Sezginshome ben de vinalac ve d vitamini başka da vermiyor doktorum. Tahlillere bakıyor diğer değerlerin iyi diyor Demir ilacını sordum gerek yok dedi. Vinalacda bir miktar var Demir. Omega son 3 ayda gerekiyormuş balık haftada bir yediğim için vermedi ama isteyeceğim yine de balık tam karşılamayabilir
Seldaapk Sezginshome vinalac 13.haftada bıraktırdı bana doktorum OMEGA 3 takviyesi alıyorum sadece size bişey demedi mi acaba ? Bana folik asiti artık bırakman gerek dedi
VeraRi19 ozlem-t 12.haftaya kadar folik asit kullandım. Sonrasında kalsiyum ve d vitaminine başlattı doktor
Brrn34 ozlem-t 12 haftaya kadar folik asit 40 mg ben solgar tercih ettim 12 haftadan itibaren folik asit kullanılmıyor Demir ve d vitamini baslıyor . Gyno ferro sanol verdi doktorum Demir için diğerlerinden farkı extra b vitamini var içinde ve forte d vitamini 18 hafta osteocare kalsiyum hapına başladım günde 2 doz 800 mg kalsiyum oluyor toplamda üstüne 1 kase yoğurt ile günlük 1000 mg kalsiyum almış oluyorum
Ikigozumuncicegiii ozlem-t 11+4 deyim şuan folik asit ve D vitamini damla kullanıyorum Hafta itibariyle Regenesis Max Tardyfenol Ve D vitamini damla olarak devam edecegiz
Bebikocum ozlem-t folideco Çalık asit kullanıyorum en başından itibaren 6haftadan itibaren de elenatal 1 verdi
busrakoylu ozlem-t 12. haftaya kadar sadece folik asit kullandim ardindan gyneferon demir ilaci ve decavit vitamine basladim, troid ilacimi hic birakmadim euotrox 50lik 24. Haftadan sonra da ilaclarima Magvital magnezyum eklendi 30lardayim galiba tansiyon ilaci da eklenecek sonumuz hayrolsun🙏🙄