Ozge ozlem-t 12. Haftaya kadar folik asit kullandım. Şimdi 13.haftadayım multivitamin ve demir ilacı kullanıyorum doktorum doğuma kadar bunu içeceksin dedi.
Ecenur1 ozlem-t 3 ve 6.ay arası fertamir kullandım sonra doktora sormadan bıraktım 6.aydan beri de decavit kullanıyor dum şimdi onu da bıraktım sadece kan ilacı kullanıyorum şuan
mercimeginannesiiii ozlem-t Omepa kullanıyorum içeriği dolu dolu bir multivitamin. Ama boyut olarak çok büyük boğazıma takılıyor ve kokusu midemi bulandırıyor.
Leylasiva21 ozlem-t 23+2 haftalık olduk magrom B12 vitamini davit 3 ve oksapar kan sulandirici iğne kullanıyorum
Kubrailkan 25.haftamdayim gebyfol omega 3 ve vegaferon demir ilacı alıyorum. Demir ilacını 6.haftadan beri. 13.haftaya kadar da folik asit kullandım🥰
Nur009 Kubrailkan merhabalar omega 3 ü ne kadar süre kullanacaksınız? Birde şu omega3 den daha memnunun dediğiniz var mı
Elaaa78 21+5 ❤️ hamileliğin başından beri decavit kullanıyorum 12. Haftadan sonrada vegaferon demir ilacı kullanıyorum birde D3 kukkaniyorum sağlık ocağından verdiler
Bernadenizserkan Ozge 7 haftalık Orzax polysitol ve d colefor kullanıyorum Ayrıca kanımda pıhtılaşma olduğu için oksapar ve coraspin kullanıyorum
esahinn Ozge 11+4 üm doktorum ne bir vitamin nede folik asit verdi doğal yollarla al diyo ben kullanıyorum ama tabiki
Tazeanneeeesi2507 İmom omega 3 alıyorum , osmin positive verdi ama kullanınca midemi çok rahatsız ediyor.
Aselballll Tazeanneeeesi2507 imom kahverengi olan balık yağı dimi onun haricinde başka birşey kullanıyormusunuz
Menbes34 Tazeanneeeesi2507 merhaba merhaba kaçıncı ayınızdasınız ben şuan 14. Hafta dayım doktorum bankada verdi kullanmama devam etmemi söyledi sizi merak ettim içerisinde 400 mg folik asit olduğu için kullanmakta içim hiç rahat değil
Mylove Ecenur1 fertamiri bırakma doğumdan sonra bile 3 ay kullanman gerekli Kullanmazsan problem yaratıyor
haticebusra94 Haftadayim Ilk baslarda folik asit kullandım sonra onu biraktim 12.haftadan sonra. Sabah coraspin alıyorum çünkü kanim cok koyuymuş Öğlene doğru biseyler atıştırıp omega 3 alıyorum değerlerim düşük çıktığı için Öğlen yemek yiyince dil altı b12 vitamini, Aksam yemekten sonra magnezyum, Yatarken de sprey olarak d vitamini alıyorum.
Hilalhayrettin25 haticebusra94 ilaç kullanırken rahatsız olmuyor musunuz ben çok kötü oluyorum ve hiç bir ilacı içemiyorum 😔
Whiteangel haticebusra94 B12 vitaminini size hangi doktor başladı çünkü benimde çok düşüktü kadın doğum dahiliyeye yönlendirdi oda gebelik kategorisinde olmadığı için başlamadı
Duygulblbc mercimeginannesiiii ben de omepa kullandım bir süre ama yutmak çok zordu gerçekten. Sonra ocean mummy e geçtim içerikler aynı tavsiye ederim
Tugcesevimli mercimeginannesiiii aynen benden de o kadar daha attığın an mide bulandırıcı bişi ben çok kilo aldım sizde durumlar nasıl multinin de etkisi vardır diye düşünüyorum yedikçe yiyesim geliyor 😄
Elfsdakya mercimeginannesiiii Ben regenesis max kullanıyorum doktorunuza danışıp sizde başlayabilirsiniz aslında kokusu yok dolu dolu bi multivitamin omega3 herşey var içerisinde kullanımı kolay geliyor bana ☺️
Sarikan93 mercimeginannesiiii onu bende kullandım mide bulantısından ölüyordum içerken sonra doktorum decavit ferronasol ve D3 verdi şimdi onları iciyorum
vgc Haftadayım ilk günden beri regenesis kullanıyorum 13. Hafta d vitamini başladım 18. Haftada da demir ilacı kullanmaya başladım ama kabızlık yapıyor alışamadım demire
Hellomommy vgc feramat al ben çok memnunum, tavsiye ederim. Gaita çıkışını da rahatlatıyor. Herkesin bünyesi aynı tepkiyi vermiyor aynı ilaca ama belki fayda görürsün
Busrabusbus Rumik 9+2 haftalık folik asit 2.pakete geçtim doktor ayrıca devit-3 gyno ferro sanol ve decavit verdi kullanıyorum 16 gündür
sysydm Haftadayım sabah aç karnına Ferrum Fort kan ilacı kullanıyorum. Kahvaltıdan sonra Koledan Damla D vitamini kullanıyorum. Omega iÇin Ocean Mummy kullanıyorum. Magnezyum olarakta Ocean ExtraMag kullanıyorum. 🌸
8899ilknur sysydm İçeriği en temiz en güvenilir ürünler👏👏👏 Bende hamileliğimin başından beri bunları kullanıyorum.🌸