Muno22 Muno22 benm cocugum ters duruyo ılk gunden berı kafası asagıda ayaklar yuksrıda bu pozısyonu asla degısmedı degısmıyo o yuzden rahmıme süreklı baskı halınde karnım asa çeliyormus gıbı doktorlara sordugumda agrım oluyo dıye ters durdugu için sıkıntı yaşıyorum biraz ama buna şükür 🤲🏻
Meltmmm 14 mayis gözüküyor insallah kızım olacak bende alışverişin yuzde 75 ini hallettim sayılır bir tek dolabi ve sifonyeri kaldi birde gecelik korse vb şeyler
Kubra_elif_ahmet SC290606 Mayıs sonu haziran başı gibi nasip olursa… Bi ben kalmışım herhalde hiç bişey almayan biraz daha zaman yaklaşsım diye bekliyorum hala
aslii_15 Kubra_elif_ahmet benim de 30 mayıs görünüyor bende son zamanlara bıraktım ama çok pişmanım su an elim ayağım birbirine dolaştı duyum eşyalar bebek arabası beşik puset falan aldik ama ihtiyaçlar o kadar çok ki insan ne alacağını şaşırıyor keşke erken başlasaydım diyorum 😁
Kubra_elif_ahmet aslii_15 😂 😂 😂 İlk mi sizin benim artık tecrübe de olunca biraz ondan rahatlık herhalde alacakları m belli diye acele etmiyorum çok 🤩
Kubra_elif_ahmet aslii_15 😂 😂 Yetişir hiç merak etme bide 0-3 aylık olanlardan çok almayın onlar hemen küçülüyor zaten
aslii_15 Kubra_elif_ahmet aynen çok almadım zaten bir kaç tane zıbın takımı tulum falan zaten allah razi olsun annemden bir çok şeyimi o yaptı ben çok bişey almadım bi kendi ihtiyaçlarım hastane çantası için gerekenler falan var bakalım artık nasıl olacak
Kubra_elif_ahmet aslii_15 Sağolsunlar işte elinden geleni yapıyor herkes bi şekilde olur olur gider bazen de düşünmemek gerek ya ayaklı tulum da almayın 😂sana yazıyorum herkes görsün boyları da bi anda uzuyor 😂😂
aslii_15 Kubra_elif_ahmet aynen onu doktorum da söyledi ayakları açık olan kıyafetlerden alin hızlı gelişiyoruz ilk zamanlar onları giydirince gelişimi olmaz duru diyor
buketkartal Mayıs sonu gibi görünüyor bizim de 🥳 Antalya gibi bir yerde yaz bebeği olacak, ne giydireceğim hiç bilmiyorum o yüzden daha hiç bişey alamadım kıyafet olarak 😫 bol bol zıbın mı almalıyım yoksa ince badiler mi almalıyım 😯
Serenkrglmz buketkartal ben de didimdeyim Mayıs sonu çok sıcak oluyor ne alayım ne kadar alayım hiç bilemiyorum 🙄🙄