Serenkrglmz buketkartal ben de didimdeyim Mayıs sonu çok sıcak oluyor ne alayım ne kadar alayım hiç bilemiyorum 🙄🙄
buketkartal Serenkrglmz şuanda da hep kışlık şeyler var diye hiç alamıyorum nisan gibi artık alırım diye düşünüyorum bakalım, don atlet gezecekler 😂😂
Gamze_5925 Haziran başı yada Mayıs sonu sanırım sezeryan olucak bazı sağlık sebeplerinden dolayı ve bu yüzden sanırım Mayıs olucak
Gamze_5925 SC290606 ben araba puset bir kaç parça kıyafet 2 takım bebiş için hastane çıkışı 10 lu emzik biberon yanı çoğu şeyini aldım ama daha bir çok eksik var ☺️
aslii_15 Kubra_elif_ahmet aynen onu doktorum da söyledi ayakları açık olan kıyafetlerden alin hızlı gelişiyoruz ilk zamanlar onları giydirince gelişimi olmaz duru diyor
Kubra_elif_ahmet aslii_15 Bazıları hiç umursamaz böyle şeyleri onun için biz yaşayıp tecrübe ettik şimdi kardeşime de diyprum ilk bebeği şunu şunu yapma boşa oluyor diye insanında aklına önceden öyle herşey gelmiyor zatwn
aslii_15 Kubra_elif_ahmet Walla benim de ablam var onun bir oğlu var tecrübeli sonuçta herşeyi ona soruyorum oda bana herşeyi anlatıyor söyle yap böyle yap diye insan araştırmalı bebek için neyin iyi neyin zararlı olacağını
Kubra_elif_ahmet aslii_15 Aynen inan insan tek başına öğrenemiyor herşeyi Benim üçüncü çocuğum olacak hala öğrendiğim şeyler var
user124578 SC290606 normalde 9 Haziran ama ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan çok yüksek ihtimalle Mayıs sonu o yüzden 🥰