Bgmk Ebeanne97 400₺ olarak ödemiştik o zaman muayene ücreti de içindeydi. Ama yılbaşından sonra zam gelmiş olabilir
Ebeanne97 Bgmk anladım sagolun benimde detaylim için vakit geliyorda bir fikir olsun dedim internette 750 1000 arasi diyorlarr
Eylull17 Ebeanne97 2 li testini arastirma hastanesinde yaptırmıştım sonucunu kendi doktoruma ve cengiz beye gösterdim temiz çıktığı için 3 lü ve 4 lüye gerek yok
Ebeanne97 Eylull17 benimde temiz cikmisti o zaman gerek yok banadaa devlette yapiliyor demislerdi 3 lu icin
Eylull17 Ebeanne97 temizse hiç yaptırıp aklınızı bulandirmalarina izin vermeyin zaten en önemlisi bundan sonra detaylı ultrason 🥰🥰
Ayfersena Bende Hasan Cetin’e gidiyordum, ama bugün itibariyle, Medical Park’ta Pınar hanim’a döndük. İlk kez gittik, o da gayet ilgiliydi. Hasan Bey de çok iyi ama Biga’da doğum yapmak fikri beni bu şekilde doktor değişikliğine götürdü
Ebeanne97 Ayfersena bende bigada dogum oldugu icin gitmemistim kendisine pinar hanimida iyi diyorlar bende medikalde cengiz beye gidiyorum ondanda cok memnunum
Elifakkara Ayfersena bende Cengiz beye gidiyorum ama Pınar hanıma dönüş yapacağım pek iyi gelmedi Cengiz bey bize
Ayfersena Elifakkara İlk muayenemizde Pınar Hanım çok ilgilendi, 25 dk kadar odada kaldık, aklımıza takılan herşeyi sorduk, inşallah doğuma kadar hep böyle gider
SssenemmM Ebeanne97 hayır tabiki de değil ama ayrıntılı ultrasonda normal muayenede sıra yoktu ya hocaya paralı baktiracaktim yada dışarıya gidecektim ben üniversitede hocanın bakmasını istediğim için böyle yaptım yoksa randevu bulabilirseniz öylesi de olabilir tabiki
Ebeanne97 SssenemmM ayrıntili ultrasonun sonucunu ben cengiz beye goturmeyi dusunuyorum bakalim nasil olcak ama detaylı icin comu iyi geldi ilk muayene oldunuz demi detayliyi muayenede mi istiyorlar
Ebeanne97 Elifakkara dogrudur ben cok memnunum cengiz beyden ama birsey diyemiycem biraz tercih galibaa🤗
SssenemmM Ebeanne97 Bej normaldede gebelik öncesinde de gebelikte de üniversitesi Hastanesi’ne gidiyorum ama evet ince normal muayeneye alıyor sonra ücretini yatırıp ayrıntılı ultrason a gidiyorsun