SssenemmM Gizem260 evet biliyorum arkadaşım 4 ay önce onda doğum yaptı kontrollerinede hep servet hocaya gitti çok suratsız biriymiş o yüzden ben tercih etmedim iyi bı doktor olabilir ama insan bu dönemde biraz insanlık bekliyo bence
Nazay Ebeanne97 Ebeanne97 detaylıyı araştırma Hastanesi’nde radyolog Şenay hanım yaptı ücretli detaylı ultrason ama renkli değildi
Ayfersena Nazay memnun kaldınız mı ben de Şenay Hanıma randevu aldım. Eşi kabul ediyor mu muayene sırasında?
Bgmk Eylull17 ben hemşire olduğum İçin sağlık çalışanı indirimi var 50₺ kadar. 250₺ veriyorum sağlık çalışanı değilseniz de 300₺.
Bgmk Ebeanne97 ekstra detaylı yaptırmadık. Hasan bey her gittiğimizde bütün organlarına baktı. 4 Lü test yaptırmamızı istemişti ekstra ücret bir tek o zaman verdik
Nazay Ebeanne97 hayır eşim üniversite personeli dışarda 400 500 TL vermek istemedim o yüzden orda yaptırdım Cengiz bey ezcan hanıma yönlendiriyor sanırım
Nazay Ebeanne97 kadın doğuma gittin onlar detaylı ultrason istedi sonra ultrason bölümünden ücretli yaptırmak istiyorum dedim onlar yönlendiriyor özel muayene sekreterine
Nazay Ebeanne97 aynı gün içinde yaptırmadım bekledim ben haftamı zaten ama hoca 15 den sonra başlıyor bakmaya çok geç değil paralı randevuların sanırsam sırası