Sinemmmmm58 Annekuzusu_0 ben bugun yuksel onarana gittim cok ilgiliydi canim ultrason fotografi veremiyorum ama resmini cekebilirsin dedi acik birakti tum sorularima cevap verdi sakin bi sekilde
Yagmuracar0509 Annekuzusu_0 gittim çok iyiydi fotoğraf verdi kuzum canım balım fln diye konusuyoruz cok tatlı bir bayan herşeyi açıkca konustum sordum cevapladı
Annekuzusu_0 Ryhnmhmtuna benimde 17si de sanırım yetişemiyeceğim çünkü annemgile gelmiştim 1 haftalığına gidince randevu geçmiş oluyoda değiştireyim bari😟
Annekuzusu_0 Yagmuracar0509 bende 24üne aldım bakalım ona benim zaten zamanım az kaldı kuzum allah izin verirse martta giderim 2 kere bide nisanda bikere sonra annemin yanına gelecem doğuma
1anne1gebe Annekuzusu_0 canim 17sinde necati hocaya mi almistin? saat kaca aldin iptal edeceksen ben almak istiyorum 17sinde fetal ekoya gircem o hafta seker yuklemesine de gitmem gerek aynii gun gitmeye calistim ama randevu bulamadim
Semanurozgan Annekuzusu_0 hiçbir doktor vermiyor yasaklanmış hatta resim veren şeyi sokmusler öyle demişti doktor
Annekuzusu_0 Yagmuracar0509 benim mayısda inşallah zamanını beklerse canım erken doğum riskim var biraz dua edin
Balarisiii Halime0638 ben esin merve doktoru dün tanıdım acilde sancım var diye gitmiştim ilgili bir doktor sormak istediğin varsa sor dedi ama eli çok ağır açıklığa bakarken çok canımı yaktı
Halime0638 Annekuzusu_0 38 haftalığım şuan randevu aldım o doktora 39 haftalık oluyorum tam bebegim makat da acaba Sezaryen günü verir mi nasil bi doktor diye merak etmistim inşallah verir 🥺