Halime0638 Annekuzusu_0 kesin bisey yok bebegim makat geliş te ben normalden cok korkuyorum bu haftadan sonrada dönmez diye düşünüyorum o yüzden Sezaryen günü istiyorum ama ilk gebelik diye dönme ihtimaline karşı bekletiyorlar
Annekuzusu_0 Halime0638 ayy bende aynı benim haftam daha küçükte allah izin verirse allah kısmet ederse bende sezeryan istiyorum normalden korkuyorum
Halime0638 Annekuzusu_0 her insandan insana degisir ama ben açıklık kontrolü oldum bi kere acilde o gun anladim ki normal benim icin cok zor ama tabi Rabbim bilir en hayırlısı hangisiyse
Balarisiii Halime0638 esin merve doktor bana açıklık kontrolü yaparken bağırdım biraz sen nasıl doğum yapıcaksın dedi o daha çok korkuttu beni ben de şimdi normal doğumu olumsuz düşünüyorum ama hayırlısı
Balarisiii Halime0638 ben esin merve doktoru dün tanıdım acilde sancım var diye gitmiştim ilgili bir doktor sormak istediğin varsa sor dedi ama eli çok ağır açıklığa bakarken çok canımı yaktı
Halime0638 Balarisiii işte bebeğim makat gün verseler noluyor sanki son ana kadar ne gerek var Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
Balarisiii Beyzanur_ozdemir evet ama önceden isim istiyorlar gebe okuluna kayıt yaptırırsan doğum anında da refakatçi oluyor
Semanurozgan Annekuzusu_0 hiçbir doktor vermiyor yasaklanmış hatta resim veren şeyi sokmusler öyle demişti doktor
Cokistersengelerbence Semanurozgan yok kız ben geçen hafta aldım. 36. haftada bebişimin yüzünü ilk defa gördük. Hatta doktor biz de çekebilir miyiz resmini dedi tabi dedim🙈